postawiłem sklep na woocommerce i chciałbym dodać funkcję, która ukrywa możliwość zmiany ilości na stronie produktu jeżeli dany checkbox jest zaznaczony, jestem kompletnym laikiem i kompletnie nie wiem jak to zrobić, z góry dziękuję za pomoc.
Kod odpowiadający za checkbox
<label for="tmcp_choice_2_0_3"> <input class="tmcp-field tmhexcolor_2_0_3 tm-epo-field tmcp-checkbox tcenabled" name="tmcp_checkbox_2_0" data-limit="" data-exactlimit="" data-minimumlimit="" data-image="" data-imagec="" data-imagep="" data-imagel="" data-image-variations="[]" data-price="" data-rules="[""]" data-original-rules="[""]" data-rulestype="[""]" value="tak_0" id="tmcp_choice_2_0_3" tabindex="3" type="checkbox">
Kod odpowiadający za ilość który chcę zrobić niewidoczny gdy ktoś zaznaczy powyższy checkbox
</div>
To co mi się udało do tej pory zrobić to dodać funkcję, która po prostu usuwa ilość i on działa w porządku, potrzeba tam jedynie dodać "jeżeli checkbox zaznaczony":
function hide_quantity_using_css() { if ( is_product() ) { ?> <style type="text/css">.quantity, .buttons_added { width:0; height:0; display: none; visibility: hidden; }</style> <?php } } add_action( 'wp_head', 'hide_quantity_using_css' );