Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z freesql.org
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kramot
Wiem ze duzo juz o tym bylo ale nieznajduje wciaz odpowiedzi na jadno baardzo wazna pytanie. Jak zalozyc konto na freesql.org?questionmark.gif
wydaje mi sie ze znam angielski w stopniu komunikatywnym ale za cholere nie wiem co oznacza Account Creation Code (Kod tworzacy konto??) tylko skad takowy wziac??
Wyglada mi na to jak bym pomijal jakkis krok.
jeszcze jedno: zatwierdze swoje dane (oczywiscie bez account... bo nie wiem co to jest)
to wyskakuje mi napis:
Database Creation is Currently Offline ktory tez zupelnie nic mi nie mowi.
Jesli ktos zechce pomoc niedorozwinietemu to chwala mu za to.
Pozdrawiam.

PS: Moze jakis inny darmowy serwer??
sztosz
"Account Creation Code" się nie przejmuj bo:
"Database Creation is Currently Offline" ~= "Zakładanie baz danych w obecnej chwili jest niemozliwe"
BTW: Wczoraj mieli jakieś problemy, w sumie wszystko dzisiaj trano poszlo w kosmos, ale mozna odzyskac jezeli ktos jest tym zainteresowany.
strife
Cytat(kramot @ 2005-02-16 16:42:11)
PS: Moze jakis inny darmowy serwer??

http://www.100webspace.com

Miałem swojego czasu u nich strone, ale gdy przeszedl im jakis huragan. Bardzo się $!@#$#@$ i zaczołem korzystać z płatnych usług.

Pozdrawiam!
kramot
Wielkie dzięki wszystkim. Juz myslalem ze ze mna cos nie tak. Bylem na www.100.....
ale akurat cos robie i kaza sie zglosic za 3 dni. Jesli nic do tej pozy nieznajde to nieomieszkam tego sprawdzic.
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.