Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do oceny strona
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Artu123
Witam,
do oceny mam stworzoną przeze mnie stronę internetową dostępną pod poniższym linkiem:
http://nohoinvestment.com/

Jakieś uwagi?
gitbejbe
- opóźnienie myszki na pierwszym ekranie,
- kto co lubi, ale ja bym wyrzucił ten ekran powitalny albo chociaż wywalił ten ENTER - niech samo po chwili przejdzie do strony. Sporo ludzi nie ogarnia że trzeba coś kliknąć.
- w dziale kontakt znika menu. Jak już robisz one page'a, to daj też scroll na kontakt
- ogólnie ładnie ale znowu kto co lubi. Strasznie irytują mnie strony tego typu, te wszystkie animacje przewijania które na siłe próbują zrobić na mnie wrażenie, gdy ja po prostu na szybko chcę coś znaleźć/czegoś się dowiedzieć. Nie wiem czy to dokończyłeś, oprócz kontaktu nic ma tutaj nic wartościowego je jeśli chodzi o treść.
nospor
Lo matko, trzymac sie z daleka od takich stron... Przerost formy nad trescia i to doslownie... A to, ze ze strona jest cos nie tak to pokazuje wlasnie to opoznienie myszki, ktore juz wskazal gitbejbe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.