Mam problem ponieważ chciałbym pobrać aktualną cenę ze sklepu x,y oraz z mam problem z wyrażeniem regularnym ponieważ wyświetla mi wszystko włącznie do następnego diva.
<?php $markt = curl_init(); curl_setopt($markt, CURLOPT_URL, "https://www.x-kom.pl/p/474171-smartfon-telefon-samsung-galaxy-s10-g973f-prism-black.html"); curl_setopt($markt, CURLOPT_HEADER, 0); curl_setopt($markt, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); curl_setopt($markt, CURLOPT_USERAGENT, "Google Bot"); curl_setopt($markt, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true); $markt_page = curl_exec($markt); curl_close($markt); foreach ($markt_cena[1] as $markt_cenaa) { } ?>
Głównym divem który chce pobrać to "y67i6l-0 gQTfxJ" w nim są 3 divy i do tej pory wszystko jest ok. Teraz zaczyna się kolejne 2 divy główne, które również są wyświetlane mimo iż maja inne identyfikatory "w0jmy7-0 iAFtJt" oraz "w0jmy7-1 hLkQPL sc-3umcdi-1 hAIOqo sc-1hinyvh-0 dDzpUO" chciałbym, aby był wyświetlany tylko ten pierwszy div bez tych dwóch ostatnich.
Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ próbując pobrać cenę ze strony media markt używając diva "m-priceBox_price" nic mi nie wyświetla może ktoś wyjaśnić dlaczego?