Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [YouTube] Mój kanał gamingowy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Johnas
Witam. Rozpocząłem tworzenie kanału na YouTube gdzie wrzucam filmiki z Mobile Legends Bang Bang. Aby zacząć zarabiać na kanale potrzebuje wbić 1000 subskrybcji. Może też być przydatna wasza opinia w tym co mogę poprawić. Udostępniam link do filmu. Pozdrawiam

Mobile Legends Bang Bang - Polski kanał
gitbejbe
co można poprawić ? przestać nagrywać takie gówno, serio masz taki poziom że bez kurwy co drugie słowo się nie obejdzie ? Poszukaj 14 letnich patoli na osiedlu, będziesz ich liderem, może nawet zarobisz na kuflowe
Johnas
Dało by się, ale jak nie grałeś w Mobile Legends Bang Bang to nie zrozumiesz mojej frustracji. Chyba nawet o tym w filmie wspomniałem że miałem nie przeklinać, ale się nie dało wink.gif

Postaram się na to zwracać uwagę podczas tworzenia następnych filmów wink.gif
Tomplus
Nic ciekawego. Poważni ludzie (a większość tutaj na forum to poważni ludzie) nie interesują się oglądaniem (regularnym) streamów z gier.

Lepiej jakbyś stremował jakiś ciekawszy kontent np. o tworzeniu konktretnego oprogramowania. smile.gif
Johnas
Chętnie wrócił bym do programowania i może ponownie tworzył bym poradniki na ten temat, ale nie mam żadnego sprzętu do tego.

Tak jak mówiłem, że poprawie swój poziom wypowiedzi.
Zrobiłem to mobile Legends po polsku - co myślicie o tym teraz ?
nospor
Cytat
ale nie mam żadnego sprzętu do tego.
To sprzet do grania masz a do programowania nie?
kapslokk
Cytat(nospor @ 3.03.2020, 09:54:09 ) *
To sprzet do grania masz a do programowania nie?

W to sie chyba gra na telefonie smile.gif

W każdym razie, mam nadzieje, że nie dobijesz do 1000 subów. I tak mamy już za dużo patostreamerów, nie potrzebny nam następny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.