Witam,
piszę tutaj z prośbą o pomoc bo szukam jakiegokolwiek rozwiązania a prawdę móiąc nie mam pojęcia co mogę z tym zrobić.
Podczas pobytu zagranicą na Ukrianie, około 2 tyś km od domu facebook mi zgłupiał na wszystkich urządzeniach i się z nich wylogował i kazał mi zalogować jeszcze raz. Nigdy tak wcześniej nie miałem, wpisałem źle hasło po czym chciałem je zresetować. Po restarcie hasła dostałem komunikat, że moje konto zostało zablokowane. Próbowałem reagując wypełniając formularz https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907 ale jak na złość wyświetlał mi się też stary adres email, do którego nie mam już dostepu, nie wiem czemu facebook go miał zapisanego gdyż zaktualizowałem już dawno swój adres email na nowy. Ogólnie myślę, że przez ten email nie dostałem żadnej odpowiedzi. Bo została wysłana na stary adres lub może muszę jeszcze czekać?
Myślałem, że jak wrócę do kraju po miesiącu czasu to będę mógł to załatwić tutaj niestety dostaje taki sam błąd. Przy próbie wysłania formularza do Facebooka dostaje komunikat:
"Nie możemy zweryfikować decyzji o wyłączeniu Twojego konta
Nie możemy zweryfikować tej decyzji, ponieważ od zablokowania konta upłynęło zbyt wiele czasu."
Ma ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić? To jest moje bardzo stare konto, które mam od wielu lat, zarządzałem nim też wieloma Fanpage'ami moich klientów.
Proszę o jakiekolwiek rady i pomoc.