Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] Dane fetcha w React dostępne są dopiero po przerenderowaniu strony, a w czystym js są niedostępne
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gburhiphop
Zmienna w programie za pierwszym razem jest undefined, a jak zmienię cokolwiek w edytorze i zapiszę, to dopiero wtedy są dane w tej zmiennej. Jeśli dam f5 w chrome, to znowu jest undefided
nospor
Popraw linijke 15
gburhiphop
Wieczorem wrzucę kod, bo już nie zdarzyłem. Póki co mam zdj błędów które mi wyskakują. W ogóle zawsze wyskakują mi po 2 razy. Może ma to jakieś znaczenie?

Pierwsze błędy to przed wciśnięciem ctrl+s w edytorze, a późniejsze numery to prawidłowo pobrane id z elementów DOM, dopiero po zapisaniu pliku w edytorze po jakiejś drobnej zmianie

https://postimg.cc/DWq2VN0R

Ok juz rozwiązałem. Okazało się, że to kwestia prawdopodobnie asynchroniczności fetcha. Niestety nie rozwiązałem problemu ładnie poprzez sync await, bo ciągle coś nie działało. Zamiast tego użyłem settimeout w dwóch miejscach, ale działa
Salvation
Fajnie, że wrzuciłeś kod biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.