piter30
10.03.2005, 08:08:37
W php Solution wspomnieli o frameworku WACT. W sieci znalazlem również trochę informacji na jego temat, jednak i tak o wiele mniej niz do innych frameworkow. Wlele osób go zachwala jednak w readme jest info "Release 0.2_alpha is EXPERIMENTAL". Czy komus z Was ten framework sprawil jakies klopoty? Chcialbym poswięcić trochę czasu na jego poznanie bo wydaje się przyjaźniejszy niż np Mojavi a jednocześnie nie chciałbym aby się okazało że potem że ten prjekt nie spełnia oczekiwań.
piter
chmolu
11.03.2005, 15:20:08
Zdecydowanie warto się zainteresować WACT'em. To prawda, że oficjalnie ciągle jeszcze jest w fazie alpha, ale i tak inne tego typu skrypty nie dorastają mu do pięt. WACT naprawdę może ułatwić budowanie aplikacji, zamiast dorzucać dodatkowych ograniczeń.
Ważną zaletą jest bardzo obszerna dokumentacja.
Zajrzyj do CVS'a a zobaczysz, że projekt cały czas się rozwija.
bregovic
12.03.2005, 21:24:15
Jestem na liście WACT'a. Projekt jest cudowny - lecz brakuje mu dobrych tutoriali i dokumentacji dla początkujących - dlatego niestety nie mam czasu zapoznać się z tym cudem ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.