Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozyskiwanie Klientów...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
b2n
Witam !

Zapewne wielu z was pracuje w róznych firmach także z zakresu internetowego.
Moje pytanko szczególnie kieruje do tych osób.

Jakie macie spsoby na pozyskiwanie klientów na strony internetowe oraz hosting. Wg jakiego klucza poszukiwać potencjalnego klienta czy wysyłać faxi i dzownić a może poczta konwenionalna lub pukać do dzwi ?

to kilka takich elementów jakie mi się nasuneły z doświadczenia wiem że strzela mnie coś jak ktoś dzowni i mówi "jestem z firmy takiej i takiej, chciałbym zaoferować ..."

guitar.gif

licze na ciekawe propozycje ;-) z góry dzięki
sztosz
Ja swego czasu pracowałem jako dystrybutor "Symfonii" (taki sofcik ksiegowy). U nas to polegało na tym ze się wchodziło na panoramę firm, wybierało miasto i heyah Ctr+c Ctrl+v do excela potencjalnych klientów. Potem szybkie obdzwanianie i to się sprawdzało. Byliśmy jedni z lepszych na dolnym slasku. Nawet wrocław przy nas wysiadał.

Tobie moge zaproponować coś podobnego. Nie ma podanej strony ani maila w katalogu to dzwonisz do gościa. Jak jest zainteresowany chociaż trochę to jedziesz z laptopem i robisz mu prezentacje przykładowej stronki. Walkujesz do usranej śmierci co zyskuje majac strone w necie aż da się przekonać. Jedyne co musisz mieć to "gadane".

Ludzie maja kasę i chcą ją wydać byle ich omamić, wmówić że tego potrzebują. (tak było i pewnie nadal jest z tą Symfonią, więc czemu nie ze stronkami?)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.