Wyszukiwanie mi działa ale tylko potrafie pobrac dane z tabeli oferty_pracodawcow branze i wojewodztwa a nie wiem jak zrobic żeby pobierał dane także z tabeli
Pracodawców i wysiwtlał je na stronie wyszystkie w jednym pasku
Probowalem to zrobic ale cały czas się gubie
Jak zrobic zeby za kazdym razem gdy sie wpisuje jaks oferte pole z data był wypelniane samoistnie ?
Zrobiłem także formularz w którym należy wpisac dane a nastepnie sa zapisywane do bazy ale mam problem własnie z ich zapisaniem
Nie wiem jak zrobic żeby te dane byłu zapisane gdyz sa one z 4 tabel.
Proszę pomozcie
tak wyglada moja baza
CREATE TABLE pracodawcy ( IDpracodawca INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, firma char(60), nazwisko char(40), kontakt char(70) NOT NULL DEFAULT '(Podaj kontakt)', miejscowosc char(30) NOT NULL DEFAULT '(Podaj miejscowosc)', PRIMARY KEY (IDpracodawca) ); CREATE TABLE oferty_pracodawcow ( IDoferta_pracod INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, IDpracodawca INT UNSIGNED NOT NULL, IDbranza INT(10) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT, wyksztalcenie varchar(20) NOT NULL DEFAULT '(Podaj wyksztalcenie)', stanowisko varchar(30), IDwojewodztwo INT(10) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT , opis varchar(40), DATA date NOT NULL DEFAULT '(Podaj data)', PRIMARY KEY (IDoferta_pracod) ); CREATE TABLE branze ( IDbranza INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, nazwa varchar(30) NOT NULL, PRIMARY KEY (IDbranza) ); CREATE TABLE wojewodztwa ( IDwojewodztwo INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, nazwa varchar(30) NOT NULL, PRIMARY KEY (IDwojewodztwa) );
Dziąki za każdą pomoc