Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puciek GG
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Puciek
Efekt ostatniej nudy, powiedzcie co sadzicie haha.gifhttp://ddesign.idn.net.pl/PuciekGG.exe
tiraeth
A co to jest ?
Puciek
Klient GG haha.gif
sztosz
Własnie, daj znac wiecej co to jest, bo nie lubie sciagac sofyu ktorego nie znam tongue.gif
Puciek
Jak wspomnialem, moj wlasny klient Gadu Gadu, wersja wczesna robiony w wolnej chwili biggrin.gif
Marusz
Wystaw screenshoty i daj rozszerzenie zip. Ciezko mi uwierzyc komus, kto niegdys zrobil pamietny _dekoder_ md5...
Puciek
Cytat(Marusz @ 2005-03-12 15:33:12)
Wystaw screenshoty i daj rozszerzenie zip. Ciezko mi uwierzyc komus, kto niegdys zrobil pamietny _dekoder_ md5...

Wiesz, łaski bez happy.gif, ja mam takie wypowiedzi w nosie happy.gif
sztosz
No ale screeny chociaz mógłbyś dac smile.gif
ebe
W czym pisałeś?
Puciek
Delphi, stary dobry język, trza bylo sobie go przypomniec biggrin.gif

UPDATE
Co do screenow, niema za bardzo czxego screenow robic tongue.gif
Chewolf
Cytat(Marusz @ 2005-03-12 15:33:12)

W przeciwieństwie istnieje Protokół GG dzięki któremu można bez problemu takiego klienta zrobić. Co do klienta... rzeczywiscie sie nudziles ... tu ladu zadnego nie ma ! schowaj to, zrob cos lepszego jak juz zaczoles i dopiero pokaz. Se ya
_Mateo
Faktycznie, sie to kupy nie trzyma, postaraj sie bardziej - mozee moglobybyc jakos bardziej intuicyjnie smile.gif smiesznie troche jest na glownej formie wpisywac haslo i numer gg i zero ustawien... laugh.gif trza to jeszcze dopracowac.
Puciek
a i pewnie go rpzerobie jak sie bede nudzil znowu biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.