Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje współautora !
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Tsiru
Cześć !
Szukam współautora strony !
Jęzeli by to Cie interesowało, napisz wysli maila na tsiru@op.pl lub napisz posta.
Strona jest o grze silent hill, ale chciałbym rozwinąć ją o kolejne działy i tematy, niestaty niemam natyle czasu ile bym chciał.
Jeżeli nieznasz się zabardzo na pisaniu stron, mogę się zajać stroną techniczną.
Adres strony: www.alessa-project.tk
hwao
Oceny -> Hydepark
Tsiru
HWAO, ja jej niechce oceniać, tylko oddać w dobre ręce ;-)
hwao
Cytat(Tsiru @ 2005-03-20 14:44:45)
HWAO, ja jej niechce oceniać, tylko oddać w dobre ręce ;-)

Dlatego przenioslem tutaj w Ocenach dajemy do oceny :-)

Btw:
Strona bardzo fajna nie widzialem fajniejszej o SH a bardzo lubie ta gre biggrin.gif
Przeczytalem calutka :-)
Tsiru
Dzięki HWAO, ale bez waszego forum to by była kicha (mam jeszcze wersje, gdzie było zero kodu php).
Może ty zostaniesz współautorem ?
Puciek
O jeeeeb niemoge na to patrzec mowiac szczerze biggrin.gif
Tsiru
Dzięki za szczerość sad.gif
hwao
Cytat(Puciek @ 2005-03-20 23:40:34)
O jeeeeb niemoge na to patrzec mowiac szczerze biggrin.gif

Ja przeczytalem calutka strone tresc suuuuuuper... (tak samo jak moj kumpel ktoremu rzucilem linka, obaj zaskoczeni jestesmy mile)
Moze juz czas na okulary ;-)

Btw:
Ma byc klimat ta strona go ma
sztosz
Jeden wielki minus za to że od razu próbuje mi sie sciagac jakas mp3 pod FF. Byc moze ma grać w tle no ale niestety tak nie jest.
Tsiru
Firefox jak większość przeglądarek nie obsługuje tagu embed, więc musisz ajbo doinstalować quick time player, albo zmienić sposób uruchamiania muzyki (ostatnie menu po prawo)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.