Szukalem na forum, i cos niecos znalazłem na ten temat - nawet _Cartman miał bardzo podobny problem. Otóż mam listę subskrybcji (adresy przechowuję w pliku, oddzielając je od siebie przecinkiem) i gdy używam unset, to klucz nie zostaje usunięty - może pokaże mój skrypt:
<?php $delete=$_POST['delete']; foreach ($delete as $key=>$value) { foreach ($tablica as $value) { message (\"Usunięto adresy : $delete.\"); addlog (\"Usunięto adresy: $delete.\"); ?>
a skrypt ktory wyswietla liste adresow do usuniecia:
<?php echo '<form method=post action=\"admin.php?action=deletemail\"> <table border-0 width=100%><tr><td align=center><font color=red>D</font></td><td align=center>Adres email</td><td align=center>PW</td></tr>'; foreach ($emails as $key) { $color='#c6c6c6'; echo \"<tr><td bgcolor=\"$color\" width=10 align=center><input type=checkbox name=\"delete\" value=\"$key\" /></td><td>$key</td><td bgcolor=\"$color\"><a href=\"mailto:$key\">Napisz prywatnie</a></td></tr>\";} echo '<tr><td colspan=3 align=center><input type=submit name=\"submit\" value=\"Usuń wybrane adresy!\" /></td></tr></table></form>'; ?>
Problem polega na tym, że skrypt nie usuwa tylko poszczególnego klucza a kasuje zawartość całego pliku. Już nie mam pomysłu jak to naprawić. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi.
Mateo