Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: lemingi
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
vala
http://193.151.73.87/games/lemmings/
Chewolf
Niesamowite... smile.gif
sztosz
Jak z Amigi biggrin.gif
NuLL
Ale jazda biggrin.gif Jestem pelen podziwu dla tego kogoś kto to napisal - rispekt winksmiley.jpg
.chudy.
WoW!! Racja pełen restekpa dla tego kto to napisałexclamation.gif
Seth
A umnie to nie dziala. Wybieram jakas role dla leminga, proboje kliknac na jakiegos i nic sie nie dzieje :?
Marusz
Cytat(Seth @ 2005-04-06 19:04:38)
A umnie to nie dziala. Wybieram jakas role dla leminga, proboje kliknac na jakiegos i nic sie nie dzieje :?

U mnie dziala i wielkie dzieki dla autora linka! Kazdy, ktoremu go przesylam, jest pod wrazeniem. Czasy Amigi strikes back! Rewelacyjna konwersja kultowej gry.

Seth, znajac zycie, albo oprogramowanie antywirusowe Ci nawala, albo nie potrafisz grac w lemmingi snitch.gif
vala
w sumie ta gierka to nic trudnego podstawowa znajomosc dhtml/javascript i mozna cos takiego nadziobac:)
strife
Witam,

Bardzo fajny skrypcik!!! Oczywiscie jak pozostali jestem pod dużym wrażeniem... Grając w to aż mi się łezka w oku zakręciła, stare dobre czasy... smile.gif

Pozdrawiam!
Seth
Cytat(Marusz @ 2005-04-06 20:11:28)
Seth, znajac zycie, albo oprogramowanie antywirusowe Ci nawala, albo nie potrafisz grac w lemmingi snitch.gif

Hmm... mnie mowiles co innego... dry.gif
Cytat
12:00 Marusz
No nie... juz 3 godziny siedze nad tymi lemingami prubujac je uruchomic i nic
12:00 Seth
próbuje, a nie prubuje... to tak na marginesie...
12:00 Seth
A w ogole wiesz jak sie gra w lemingi ?
12:03 Marusz
Nie ;( jestem lamerem...
12:03 Seth
...
12:04 Seth
ok, maly how-to...
(...)
13:48 Seth
OK. tlumacze OSTATNI RAZ...
(...)
14:12 Marusz
Aaaaa... ok... to odpalam jeszcze raz...
14:16 Seth
I jak ?
14:16
Dziala smile.gif Ale ze mnie lamer tongue.gif
14:16
No coz...
Marusz
Ha! Prawie Ci sie udalo... szkoda tylko, ze ja w zyciu bym nie napisal proba przez "u" biggrin.gif I love this game :*
Seth
:* snitch.gif
ganimedes
Chwała takim mózgom smile.gif))
DeyV
seth - jak coś nie działa poprawnie w normalnej przeglądarce - należy posiłkować się IE.
Zazwyczaj (niestety) wystarcza...

Ale i tak pokazane tu możłiwości DHTML robią DUŻE wrażenie.
hwao
Cytat(DeyV @ 2005-04-12 01:13:40)
seth - jak coś nie działa poprawnie w normalnej przeglądarce - należy posiłkować się IE.
Zazwyczaj (niestety) wystarcza...

Ale i tak pokazane tu możłiwości DHTML robią DUŻE wrażenie.

nie wiem jak u Was ale umnie to dziala na FF dobrze :] przeszlem :-P
Vertical
U mnie pod ff też działa. Wrażenie robi dosyć duże, zwłaszcza, że jest wszystko w DHTML i przy tym zachowuje klimat conajmniej z 1995 kiedy miałem 4 lata i szło się do kolegi żeby pograć w lemingi na czarno-białym monitorze tongue.gif
dr_bonzo
Cytat
w sumie ta gierka to nic trudnego podstawowa znajomosc dhtml/javascript i mozna cos takiego nadziobac:)

Tjaaasne. Pisalem kiedys gierki w dhtmlu -- masakra, szczegolnie ze nie znalem OOP w JS. Kiedy je poznalem (niedawno) zalamalem sie jaki jest prosty(prostacki)/beznadziejny.
vala
wszystko co prostackie jest beznadziejne?smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.