roni
12.05.2002, 05:30:39
Na stronach Xcom powstaje rozbudowany serwis sportowy. Stworzylem juz grafe i pierwsze style w htmlu (www.a-sport.xcom.pl/sport/). Potrzebni mi są ludzie, którzy mają duże pojęcie o php, a przydałaby się także umiejętność obsługiwania bazami danych (MySQL). W tej chwili mamy 3 ludzi od php, ale szukamy więcej, gdyż pracę (a trzeba wiedzieć, ze roboty nie jest mało) trzeba rozłożyc na kilku ludzi. Serwis sport.xcom.pl jest w tej chwili niczym, ale zapewniam, że NOWY serwis ma być nawiększym w Polsce serwisem tematycznym, a przynajmniej sportowym. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę o kontakt:
Miron Machnicki
roni-m@wp.pl
GG: 599330
kryr
12.05.2002, 08:37:10
A jakie sa stawki? :wink:
roni
12.05.2002, 10:23:03
Stawek to raczej teraz nie będzie. Wiesz, mało kto teraz coś uczciwie zarabia w necie. Jedyne fundusze mogą być z reklam i jeśli przekroczą one koszty utrzymania serwisu to zostaną podzielone uczciwie pomiędzy autorów. Na sam początek oczywiście programistów. Jeśli chodzi o wynahrodzenie na start to pieniędzy nie ma. Jedyne co otrzymasz to moją wdzięczność, może reklama na stronie i zapis w histori. Oczywiście będziesz wyżej notowany, jeśli u nas zostaniesz. No i największe co możesz dostać to własna satysfakcja, że miałeś swój współudział w powstaniu czegoś naprawdę dobrego. :wink:
Seth
12.05.2002, 12:35:01
Co jest do zrobienia ?
roni
12.05.2002, 14:12:12
Do zrobienia jeż wszystko. System newsowy, wielka baza graczy i drużyn. Realce LIVE, baza sond i wiele więcej.
sagat
12.05.2002, 14:44:07
moge sie zajac grafika

jesli chcesz bo ta nie prezentuje sie zbyt dobrze

poza tym znam php niezle i mysqla uzywam

.
em1X
12.05.2002, 17:39:00
ze wam sie chce za darmo pracowac.. y za darmo to mozna po ryju dostac.. ludzie szanujcie sie
kryr
13.05.2002, 13:41:41
jesli ma ktos czas i puste portfolio ... czemu nie?
roni
15.05.2002, 07:24:23
emXI, wiesz.... niektórzy nie są chciwi i nie robią wszystko, aby mieć pieniadze. Wiem, że ludzie, którzy już są w redkacji XSPORT będą budować serwis, który ma sznasę być największym tematycznym serwisem w Polsce. Obecnie wszystko idzie po myśli mojej i programistów...
Obecnie szukamy ludzi na kilka miejsc:
redaktorzy (tabele, wyniki, LIVE, Newsy)
graficy
redakcja magazynu(e-zin - @-SPORT)
spec od: flasha
php (mamy już dużo osób... chyba, że jesteś w tym bardzo dobry)
java script (może sie przyda)
marketing, sponsoring i reklama (osoby powyżej 18 lat, które znają się na rzeczy)
rzseattle
15.05.2002, 16:33:02
A co wy od marketingu chcecie - do tego trza miec kase (mailing, banery na popularnych stronkach, nawet reklama TV) , której pewnie wam brak.
Bez tego stronka nie stanie sie szybko popularna i pewne szybko sie zniechecicie (przeciez trzeba aktualizowac, a jak sie aktualizuje cos czego ludzie ie ogladaja to cholera szczela czlowieka)
No ale jesli serwis bedzie naprawde dobry to moze ..........
W kazdym razie zycze powodzenia.
kryr
15.05.2002, 19:47:49
roni: Ci od php maja jakies doswiadczenie w pracy "w zespole"? Bo z tego co sie domyslam (z doswiadczenia cos juz wiem) wysypia sie na samym poczatku, polowa (albo i >) nie bedzie robic nic... Ciemno to widze, ale szczescia zycze!
itsme
15.05.2002, 20:55:55
Cytat
roni: Ci od php maja jakies doswiadczenie w pracy "w zespole"? Bo z tego co sie domyslam (z doswiadczenia cos juz wiem) wysypia sie na samym poczatku, polowa (albo i >) nie bedzie robic nic... Ciemno to widze, ale szczescia zycze!
Ty wszytko Ciemno widzisz ksiaze Ciemnosci HIHIHII
spoko jak sie wykrusza to dobrze od czegos trzeba zaczac i na czyms skonczyc

)
kryr
16.05.2002, 17:26:20
pamietaj wiec, zeby wziasc duzy(!) marygines na czas...
itsme: a od kad "sloneczko" jest ksieciem ciemnosci?
Mistycus
16.05.2002, 21:01:03
Kryr to książę jasności, ewentualnie bóg Ra - w każdym razie zbyt mocno świeci :wink:
itsme
16.05.2002, 21:04:22
kryr: jakos wszystko ostatnio ciemno widzisz
castor
17.05.2002, 11:06:03
a ja mysle ze on to wszytsko widzi nie przez ciemne okulary tylko przez okulary realnosci :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.