Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: O niczym
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kszychu
Postanowiłem sobie, że mój dwutysięczny (milenijny!) post. Napiszę o..... o niczym!
Nie będę pisał o tym jak to kiedyś przypadkiem zabłądziłem na to forum. Nie napiszę też o tym, że spodobało mi się tu i postanowiłem zostać na jakiś czas. Nie będę pisał o tych wszystkich ludziach, których spotkałem tutaj i którzy mieli spory wpływ na to, co robię i kim jestem teraz. I nie chcę tutaj teraz dziękować tym ludziom (ci, którym nie chcę dziękować, wiedzą, że to właśnie o nich mówię smile.gif ).
Co więcej, nie będę pisał o moich planach i marzeniach związanych z tym forum. O tym, że chciałbym, aby...............
Tak więc nie doszukujcie się tu żadnych ukrytych treści. Post jest o niczym.
A teraz niespodzianka dla tych, którym chciało się to przeczytać. Pierwsze 20... niech stracę 30 osób może dopisać się tutaj, zwiększając w ten sposób swoją liczbę postów!
NIE MOŻNA WPISYWAĆ SI KILKA RAZY! Za to będą ostrzężenia.
tTo prawdziwa gratka, zwłaszcza, dla "śmietanki", więc zapraszam! PO 30 postach wątek zamknę smile.gif

Dziekuję za uwagę i zapraszam do dopisywania życzeń, gratulacji, kondolencji lub postów o niczym.
nospor
Ja jako Twój wierny słuchacz dopisuję się do tej 30. Można kilka razy? winksmiley.jpg

edit:
No to bezsensu że nie można kilka razy (ostrzeżenia za to). To faktycznie zaszalałeś pozwalając zwiększyć liczbę postów aż o 1.
Żeby było ze wciągu tej 30 ludzie by się łapali poraz kolejny na post to można by nabić, a przy okazji popatrzeć na częstotliwośc danego użytkownika tongue.gif

JAkbym pozwolił po kilka razy, to dwóch pacjentów wykorzystałoby pulę i po zabawie. Na mój 3000 post pomyślę o czymś innym. /kszychu/

źle mnie zrozumiałeś. Zamknąłbyś pulę po 30 postach od różnych użytkowników, a nie po 30 postach. Zanim by się 30 róznych pojawiło, inni by mogli nabijać winksmiley.jpg

Nie chce mi się liczyć, a tak automat zrobi to za mnie smile.gif /kszychu/

no trudno. może na 3000 będzie lepiej rolleyes.gif

ale się nabrałem. Nie wiedziałem, że na Hydepark postów nie nabija worriedsmiley.gif
Diwi
No to ja też jako człowiek który nie ma co robić i czyta posty "o niczym" dopisuje się do tego wątku smile.gif

P.S przerobiłem piosenke 100 lat (tą co się śpiewa na urodzinach).

3000 postów 3000 postów niech napisze napisze nam 3000, 3000 niech wreszcie napisze je smile.gif

Pozdrawiam
kyno
@krzychu: wielki podziw ze z tym wszystkim wytrzymujesz ;P

Nawet w moim milenijnym poście znajdzie się ktoś, kto przekręci mojego nicka :-D /kszychu/
aleksander
. <= moj najkrotszy post w zyciu na tym forum biggrin.gif

OFICJALNIE ZGŁASZAM POZEW DO SONDU ZA ŁAMANIE PRAW AUTORSKICH

POZWANI: DASKO, KRZEMIAN, MATID

dzis wieczor podjade do was, z kumplami czarnym BMW, połamie wam nogi i po co wam to? no po co?
krzemian
.
dasko
.
scanner
A pozatym w domu wszyscy zdrowi?

A zdrowi, zdrowi. Dziękować! /kszychu/
dr_bonzo
Kurde, az sie nie chce nabijac postow kiedy na to pozwalaja... tongue.gif

PS. Spodziewalem sie ciekawszego postu po takim tytule biggrin.gif
Ace
kszychu czesciej wpadaj do nas na irca smile.gif

pamietam kiedys jak polaczylem sie z ircem , napisales ... cos w stylu... "hej Ace, wreszcie z kims normalnym bede mogl pogadac " smile.gif

Miałem na myśli: z kimś na moim, niskim poziomie :-D /kszychu/

Re: A ja mialem na mysli - Na tak wysokim poziomie tongue.gif
sztosz
Ja bardzo przepraszam, ale: O co chodzi? To coś w rodzaju ukrytej kamery?
Imperior

Fipaj
LOL smile.gif
Wave
[````] (to jest tort nie znicz biggrin.gif )
Speedy
Cytat(kyno @ 2005-04-25 13:06:48)
@krzychu: wielki podziw ze z tym wszystkim wytrzymujesz ;P

Nawet w moim milenijnym poście znajdzie się ktoś, kto przekręci mojego nicka :-D /kszychu/

Ja staram się być perfekcjonistą i teorie na temat niepoprawnych nazw własnych do mnie nie docierają, więc ubóstwiam ortografię tongue.gif
Pozdrawiam Krzychu winksmiley.jpg

.

Nie ma "teorii na temat czegoś", są "teorie czegoś". W tym przypadku teoria nazw własnych :] /kszychu/
SongoQ
Posty w tej kategori nie nabijaja licznika postow (chyba) wiec wypisze kilka slow:

1. SELECT slo_nazwa
  2. FROM slowo WHERE slo_date = NOW()

To tak poza tematem.

2 000 postow to troche czasu jest, przychodza pytanie do glowy: co zyskalem?, co stracilem? jak sie rozwinolem przez to forum? w czym jestem dobry, a w czym nie? co chce jeszcze osoganac? - Prawda kszychu?
Vertical
No wiesz, kszychu, nie spodziewałem się tego po tobie... smile.gif To ja nie pisałem milenijnych 1000 postów, a tutaj takie rzeczy... i to MODERATOR winksmiley.jpg Oj, wstyd, wstyd... winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Bo ja jestem moderatorem i mogę, a Ty nie :-P /kszychu/
strife
guitar.gif ... gratuluje. Teraz bardzo wazne pytanie! - Kiedy oblewamy? tongue.gif
_Mateo
Tak 3maj kszychu smile.gif wszak 2000 postów to genialna okazja na funkcję polać()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manualoraz wg mnie fajniejszą - wypić()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. W koncu inteligentny człowiek nie pije bez powodu laugh.gif
emilio

Dzięki, to jest przepiękne!!! Masz u mnie dwa gratisowe zdjęcia ostrzeżenia! Przypomnij się jak będziesz potrzebował! smile.gif /kszychu/

uff, dobrze że za friko smile.gif

@Imperior ale mnie podpuszczasz, oj nieładnie biggrin.gif
kowal1122
lala postów więcej mam

wszystkiego najlepszego z okazjii 2 000 posta!!!
Imperior
@emilio: Jakiemu biednemu dziecku zabrałeś obrazek (na dodatek 5-cio letni... pamiątka)? tongue.gif

@kowal1122: Ale jesteś naiwny! To jest HydePark.... tutaj licznik nie leci ;P
Kshyhoo
Ja również przyłączam się do gratulacji, mój imienniku...
Kshyhoo. cool.gif

P.S. Cyba się jeszcze załapię przed zamknięciem smile.gif
tiraeth
Składam gratulacje. I to właśnie tym sposobem nabiłem sobie kolejnego posta snitch.gif
bela
;]
Nievinny
Jeszcze nie zamknięte, więc się dopisuję 9bo to jest mój pierwszy raz winksmiley.jpg )...
GrayHat
ja podobnie jak emilo popelnilem na te okazje image:

gratulacje kszychu
NuLL
Hmmm

Dwutysięczny post na forum smile.gif

Ze swojej strony mogę tylko i pogratulować i życzyć cierpliwości w zabawie w moderatora tongue.gif
AxZx
Cytat(_Mateo @ 2005-04-25 19:10:49)
Tak 3maj kszychu smile.gif wszak 2000 postów to genialna okazja na funkcję polać()" target="_blank. W koncu inteligentny człowiek nie pije bez powodu laugh.gif

inteligentny czlowiek nie pije % wogole:P a inteligentny czlowiek pic musi 0% bo inaczej zdechnie po 7 dniach
Euyrudice
Krzychu, dobrze Cię nie znam, ale wiem, że dla każdego na forum posty są ważne tongue.gif więc postanowiłam coś dla Ciebie namalować smile.gif (nie mam zbytniego talentu i weny twórczej biggrin.gif) http://artpad.art.com/gallery/?ifk9q6dw3xo
hwao
hehe 30 post to ja i odrazu zamkne zeby Krzychu nie musial sie w to bawic;) hehe smile.gif
kszychu
Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy dopisali się do mojego jubileuszowego wątku. Mam nadzieję, że nie rozczaruje Wasz fakt, że posty pisane w tym wątku... nie zwiększyły Wam licznika! ;-D
Jednak nie ilość się liczy a jakość, dlatego jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe słowa, kropki, spacje. Szczególnie dziękuję osobom, które wysiliły się trochę bardziej by sprawić mi przyjemność i cosik namalowały. Nie zapomnę tego na pewno!

No dobra, bo się rozczulać zaczynam. Koniec świętowania, czas brać się do roboty!

P.S. Chwao: bardzo Ci dziękuję za pomoc, nie byłem niestety w stanie sam dopilnować zakończenia smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.