Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra online - współpraca
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wysek
Witam, więc poszukuję chętnych do stworzenia menagera online. Scenariusz gry jest już napisany, design strony jest już przygotowany, potrzebny jest silink gry. Słyszałem, że taki prosty da się napisać w jeden dzień. Chętnych do wspópracy nad menagerem zapraszam na gg:3142295

edit: zamierzam stworzyć profesjonalną grę.
ebe
Cytat
potrzebny jest silink gry...  Słyszałem, że taki prosty da się napisać w jeden dzień.

Tak oparty na 'random()' tongue.gif sam interfejs i baza danych to kilka tygodni projektowania, oczywiście mowa tu o poważnej grze. Silnik (tj. rogrywanie meczu) nie każdy może napisać a już na pewno nie w jeden dzień. TOpic jak dla mnie śmieszny...
wysek
Ja nie miałem namyśli jakiejś beznadziejnej gry, tylko, że jeśli ktoś zna się na php.. to bez problemu może napisać taką grę.
Wave
Czy w zakres mojego potencjalnego wynagrodzenia wchodzi jakaś konkretna kwota czy tylko życzliwy uścisk dłoni?
ebe
Sama znajomość php nie wystarczy, takiej gry nie da się napisać w jeden dzień (LOL). Aby napisać grę (i nie mówię tu o interfejsie, bo to banał) trzeba znać się na algorytmice (sztuczna inteligencja itd.) a na tym forum chyba osoby które potrafiłyby coś takiego, można policzyć na palcach jednej ręki,.
wysek
Oczywiście, że zarobiłbyś.
odezwij się na gg, wszystko powiem.
hwao
Forum -> php Pro => hydepark
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.