wysek
4.05.2005, 19:20:53
Witam, więc poszukuję chętnych do stworzenia menagera online. Scenariusz gry jest już napisany, design strony jest już przygotowany, potrzebny jest silink gry. Słyszałem, że taki prosty da się napisać w jeden dzień. Chętnych do wspópracy nad menagerem zapraszam na gg:3142295
edit: zamierzam stworzyć profesjonalną grę.
Cytat
potrzebny jest silink gry... Słyszałem, że taki prosty da się napisać w jeden dzień.
Tak oparty na 'random()'

sam interfejs i baza danych to kilka tygodni projektowania, oczywiście mowa tu o poważnej grze. Silnik (tj. rogrywanie meczu) nie każdy może napisać a już na pewno nie w jeden dzień. TOpic jak dla mnie śmieszny...
wysek
4.05.2005, 19:27:22
Ja nie miałem namyśli jakiejś beznadziejnej gry, tylko, że jeśli ktoś zna się na php.. to bez problemu może napisać taką grę.
Czy w zakres mojego potencjalnego wynagrodzenia wchodzi jakaś konkretna kwota czy tylko życzliwy uścisk dłoni?
Sama znajomość php nie wystarczy, takiej gry nie da się napisać w jeden dzień (LOL). Aby napisać grę (i nie mówię tu o interfejsie, bo to banał) trzeba znać się na algorytmice (sztuczna inteligencja itd.) a na tym forum chyba osoby które potrafiłyby coś takiego, można policzyć na palcach jednej ręki,.
wysek
4.05.2005, 19:31:07
Oczywiście, że zarobiłbyś.
odezwij się na gg, wszystko powiem.
Forum -> php Pro => hydepark
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.