Poszukuję stron, gdzie znajdują się opisy różnych projektów.
Chodzi mi o coś takiego, jak niektórzy klienci dają zleceniodawcom, gdy potrzebują by wykonał dla nich konkretny projekt. Dają wtedy im spis potrzebnych elementów serwisu, jakieś funkcje itp. Najczęściej w formacie Word.
Często gdy klienci się do mnie zgłaszają z jakimś zleceniem, to nie mają większego wyobrażenia o tym co chcą, mówią np. chcę skrypt downloadu programów.
A ja wtedy zwykle wchodze na strony o podobnej tematyce, przegladam je skrupulatnie i wypisuje w wordzie możliwe elementy, wraz z cenami i czasem na wykonanie każdego z nich, itp. Następnie klient przegląda i wybiera co chce. Chciałbym znaleźć w sieci strony, gdzie takie standardowe funkcje dla danego projektu są zebrane w jednym miejscu.
Nie wiem, czy takie cos wogóle znajduje sie w internecie i czy wiecie o co mi dokładnie chodzi.
Dla rozjaśnienia przedstawiam moje stare 3 opisy projektow nadesłane przez klientów:
-> serwis_pilkarski.doc
-> CMS_programy.doc
-> Media.doc
Na razie znalazłem tylko jeden: http://www.icpnet.pl/~kostek/datingsite.html

Może ktoś ma jakieś swoje stare projekty. Byłbym wdzięczny jeśli byście mi je wysłali na wojto@hoga.pl, a nóż mi się przydadzą w przyszłości.
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.