Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: z popupa spowrotem do okna głównego
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
pyrek
Witam ma taki problem zdaje sobie że jest to dość proste ale nie moge wpaść jak biggrin.gif

mam okno główne i w nim otwieram popupa z formularzem, wypełniam go i daje ok i w tym momecie chce przeładować okno główne z którego został otwarty formularz jak to zrobić??
To znaczy chce aby podana akcja w formularzy z popupa
<FORM name=conf onsubmit="return checkform3(this);" action="index.php?AK=rezerwacje&data_w=$data_wynajmu&data_z=$data_zwrotu" method=post > wykonało się w oknie macierzystym.
nospor
W formularzu musisz ustawic akcje na twojego rodzica
  1. <?php
  2.  
  3. <FORM name=&#092;"conf\" action=\"url do twojego rodzica\"onsubmit=\"return checkform3(this);>\"
  4.  
  5. ?>
pyrek
nie zrozumiałeś problemu więc opisze to tak:

mam index.php w nim link do popupa i jak go nacisne to mi się pokazuje popup w którym jest formularz. Po wypełnieniu tego formularza i naciśnięciu przycisku ok chce wysłac dane do otwartego okna ze stroną z której otwierałem popupa ale żeby ta strona się przeładowała czyli nie target blank tylko do tej co już jest otwarta .
revyag
Looknij na ten topic:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=31355
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.