Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hydepark - dyskusje bez ograniczen...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
devint
a z drugiej strony moze ktos zna jakies forum bez ograniczen gdzie mozna swobodnie wymieniac opinie?

search umiem robic dobrze ale nie po to pisze posta zeby ktos kto ma zly dzien od tak go zamknal na forum, na korym nie ma przyczepionego tematu z panujacymi zasadami, natomiast wyraznie jest napisane Bez ograniczen...

poza tym chyba widac ze postanowilem umiescic post w dziale hydepark a nie w php Pro...

nadal w szoku
kszychu
1. www.forumbezograniczennaktorympostorazywalkujesietesametematy.pl
2. Nie umiesz robić search'a. Gdybyś umiał to:
- kontynuwałbyś dyskusje w rozpoczętych wątkach a nie otwierał nowe,
- znalazłbyś satysfakcjonujące Cię rozwiązanie.
3. Nie mam złego dnia. Jak mam zły dzień to banuję.
4. Twój wątek pasuje bardziej na inny dział na tym forum, który ma przyczepione zasady. To, że umieściłeś go na hydeparku oznacza, że nie zapoznałeś się z zasadami umieszczania wątków.
5. Dziękuję, że nie umieściłeś tego na php Pro. BTW, to też byłby zły dział.

Nadal w szoku? Wypij szklankę mleka.
devint
Ad 1.) Co tu pisac na odleglosc bije z tego uprzejmosc...

Ad 2) Proba wyszukiwania rzeczy, o ktorych pisalem prowadzi do takiego komunikatu

Przepraszamy, pojawił się błąd. Jeśli nie jesteś pewien, jak używać tej funkcji lub nie wiesz czemu pokazuje się błąd, spróbuj zajrzeć do dokumentacji po szczegóły.

Wystapił błąd:

Przepraszamy, niczego nie znaleziono.

Jedynie teleport prowadzi do jakiejs dyskusji na temat przechodzenia gier typu diablo

Jezeli chcesz mi powiedziec ze moglem wpisywac najrozniejsze kombinacje az znalazlbym cos to oczywiscie masz racje, rownie dobrze mozesz mi doradzic ze powinienem przeczytac ksiazki z helona, zamowic nie publikowane jeszcze po angielsku, nauczyc sie manuala na pamiec itp

Oczywiscie watki typu bezpieczenstwo skryptow przegladalem wczesniej, no bo az bija popularnoscia jednak uznalem ze moj nie kwalifikuje sie tam, celowo chcialem umiescic go w hydeparku

Ad 3) mysle ze to na pewno jest swietna promocja programowania w php i forum.php.pl

Ad 4) Hmmm sugerowalem sie tym ze hydepark reklamowal sie jako dyskusje bez ograniczen, nie podejrzewalem ze jednak ograniczenia sa no bo niby jak mozna to wykalkulowac ? Dodatkowo chcialem przeprosic za niewiedze, kiedys musial nastapic ten pierwszy raz, obiecuje poprawe – to akurat szczerze.

Ad 5) Co do tego punktu obaj sie zgadzamy, a poza tym Dziekuje za wykazanie mojej niewiedzy i braku profesjonalizmu z ktorych do tej pory nie zdawalem sobie sprawy

Co do mleka jeszcze jedna mala szpilka na koniec ot tak zupelnie gratis... Podziwiam
kszychu
Ad. 2. Tyle a'propos Twojego wyszukiwania: http://php.pl/artykuly/po_stronie_przeglad...odlowego_strony
I ja uważam temat za wyczerpany, chyba, że chcesz mi jeszcze coś powiedzieć.

To mleko nie było szpilką. Mnie zawsze uspokaja... mleko lub kawa z dużą ilością mleka. Szczerze polecam.
devint
dziekuje za link
cypeks
Temat powraca.

Zainteresowany Moderator, powinien wiedzieć o ci mi chodzi.
Co to za HydePark, na którym wątki są zamykane lub usuwane sciana.gif ?
Wiem, że nikt mnie tu nie trzyma na siłę, ale w takim razie po co w ogóle robić na forum HydePark, skoro nie można swobodnie się na nim wypowiedzieć?
Ciekawe, czy ten post też zostanie usunięty z forum, bo jest niewygodny dla Moderatora. dry.gif

Pozdrawiam administrację forum.
mike
Cytat(cypeks @ 3.01.2008, 11:36:39 ) *
Co to za HydePark, na którym wątki są zamykane lub usuwane sciana.gif ?
Forum to ma swój Regulamin i łamanie jego postanowień jets zabronione wszędzie, nawet na HydeParku.

Cytat(cypeks @ 3.01.2008, 11:36:39 ) *
Wiem, że nikt mnie tu nie trzyma na siłę, ale w takim razie po co w ogóle robić na forum HydePark, skoro nie można swobodnie się na nim wypowiedzieć?
Mówisz o SPAMie, który uskuteczniałeś? tongue.gif
Bo wątek o który masz pretensje jest zwykłym SPAMem.
kszychu
http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=62814
Kolega cypeks szuka szczęścia na innych forach... Tam też pewnie powie, że jego post jest niewygodny :-D
lectric
Buahah smile.gif Idź i nie wracaj spamerze !
Moli
Swoją drogą, czmeu ludzie którzy tak nachalnie szukają przyjaciół nie korzystają z for przeznaczonych do tego (ala fora mlodzieżowe) a z for informatycznych ? Pokolenie fotki smile.gif
mike
Cytat(Moli @ 5.01.2008, 20:18:09 ) *
(...) czmeu ludzie którzy tak nachalnie szukają przyjaciół nie korzystają z for przeznaczonych do tego (ala fora mlodzieżowe) a z for informatycznych ?
Tam już ich nie chcą albo mają wszędzie bana.
A stereotypowy informatyk to człowiek zamknięty w sobie i w swoim świecie komputera, który ucieszy się z każdej znajomości. Może na to liczą.
Moli
Właśnie, stereotypowy smile.gif Na szczęscie jak widać stereotyp nie zawsze jest prawdziwy.

ps. Dziwi mnie ten stereotyp. W praktycznie każdym filmie, informatyk, to taka mala chudzina w okularka oraz krostami na twarzy. A tak nie jest, wystarczy spojrzeć na użytkowników tego forum smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.