Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwis LG
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
BzikOS
Postanowiłem podzielić się z Wami moimi doświadczeniami z serwisem LG smile.gif

Jakieś 3 miesiące temu padła mi wypalarka LG, oddałem do sklepu, który to sklep wysłał ją do serwisu LG w Kielcach. Po miesiącu (!) miałem ją z powrotem. Po zainstalowaniu jej i wypaleniu płytki trochę się zdziwiłem bo usterka nadal była (wypalała płytę bez problemu, ale przeczytać się jej już nigdzie nie dało). Wypaliłem drugą płytkę... to samo. Hmm. Zaniosłem do sklepu z powrotem, w sklepie zadzownili do serwisu, a tam rozbrajający gośc powiedział, że cyt. "nie chciało nam się robić i ją odesłaliśmy"...

Ręce opadają...
scanner
Sprawa do Rzecznika praw konsumenta.
Anarion
Ze sprzetem LG ja tez mialem wieeeeeele problemow.. Podobnie jak u Ciebie byl to cdrom, ktory rozprul plyte, ale nadal dzialal wiec nie oddawalem go do gwarancji... Ale juz sprzet sieciowy LGka jest naprawde do bani! Mamy z kolegami siec lokalna i mielismy juz 3 awarie sieciowek(jest 7 uzytkownikow) z tego raz sieciowka byla zepsuta nowa!!! Gdyby ktos niebardzo rozumial o co chodzi to wyjasnie ze nowa sieciowka kupiona w sklepie od razu po wlozeniu do kompa nie dzialala! Poza tym dwa tygodnie temu padl nam switch tez LGka... Ja juz sie przekonalem ze wiecej tego nie kupowac...
wool
BzikOS na sklepy tzw. "komputerowe" w naszym mieście jest jedna rada - omijać je z daleka. Podstawowe ich zalety: nieterminowość, nierzetelność, puste półki i gooroo inforatyki za ladą. Mieszanka iście wybuchowa. LG też "dobra" firma :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.