Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeszcze jeden nowy projekt
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Drakula
Może, takich tematów na Forum jest od zawalenia ale nie pasował ten temat do żadnego z wcześniejszych. Otóż, tworzę wielki vortal o Grach Piłkarskich. Poszukuję jednego bardzo doświadczonego człowieka od php&MySQl. Pieniądze, może nie wielkie ale zawsze coś... Czekam na konkretne zgłoszenia w tym temacie lub też na e-mail drakula@webmaster.ops.pl

P.S. Samemu już zrobiłem część skryptów ale chyba sobie dalej nie poradzę... :oops:
castor
ty tak wszystcy sie oglaszaja to ja tez:)

moze ma ktos ochote na zrobienie mi oprawy graficznej do stronki o tematyce autaca sportowe( i pseudo sportowki) oraz MOTORSPORT?

pomysl na strone mam juz chyba od pol roku lecz musze zrobic najpierw oprawe graficzna z ktorej porobie se szblony i dopiero sie wezme za kodowanie. Lecz jak mam sie zabrac za grafe to siedze godzinami przed kompem i nic nie moge wymyslec oooo...

taki grafik ze mnie smile.gif hehe
Seth
Nie powinienem reklamowac mojej konkutencji ale chyba to zrobie winksmiley.jpg
wejdz na www.rallylinks.prv.pl albo lepiej na www.max9.prv.pl
Kumpel robi stronki o tematyce rajdowej i to z calkiem niezla grafa.
Zglos sie do niego i powolaj sie na Seth'a smile.gif
Mistycus
Dla mnie grafika to też zmora, która nie pozwala mi założyć własnego serwisu (no bo jak on by wyglądał?). Jeśli czyta to jakiś grafik-artysta, to proszę Cię, pomóż mi(totalnemu beztalenciu malarskim sad.gif ). Tematyka strony to "muzyka klasyczna" smile.gif
Drakula
Dobra, dobra jeśli ktoś chce to ja dam mu namiary na dobrego grafika po przystępnych cenach. Ale teraz czekam na odpowiedź, czy jest ktoś zainteresowany zrobieniem skryptów dla serwisu o grach piłkarskich za pieniądze?questionmark.gifquestionmark.gif Czekam na odpowiedź.
seper
chętnie się podejmę , preferuję postgresql ale może być teź mysql proszę o szczegóły.
shw
Jezeli chodzi o grafike to zglos sie do mnie.
Aha - powolaj sie na shw :wink:
Mac
Witaj shw mam do Ciebie prosbe czy mógłbyś zrobić mi grafikę na stronę? O Tobie powiedział mi shw więc powołuje się na niego :wink:
smile.gif
rzseattle
Moze gdzies istnieje forum dotyczace grafiki i graficy tam przebywajacy cierpia na chroniczny brak ludzi od php. smile.gif
Trzeba by tak wymieszac towarzystwo.

To tak jak z dziewczynami. Jesli ma sie meska ekipe to trza znalezc zenska i wtedy porobia sie parki winksmiley.jpg
Seth
Cytat
To tak jak z dziewczynami. Jesli ma sie meska ekipe to trza znalezc zenska i wtedy porobia sie parki winksmiley.jpg

To moze znajdziemy jakies zenskie forum php winksmiley.jpg
Mac
Cytat
zenskie forum php winksmiley.jpg

czyli żphp albo zPHP :wink:
smile.gif
rzseattle
Cytat
To moze znajdziemy jakies zenskie forum php winksmiley.jpg

Cosik czuje ze stym bylby bardzo powazny problem.

Ciekawe - na forum chyba nie ma ani jednej przedstawicielki plci pieknej sad.gif :cry:
Seth
Na forum sa zenskie loginy ale chyba ktos sobie zazartowal smile.gif
Mistycus
Cytat
Ciekawe - na forum chyba nie ma ani jednej przedstawicielki plci pieknej sad.gif :cry:
Nie ma... a szkoda sad.gif Dobra... wróćmy do tematu, bo wymyka się spod kontroli, a o płci pięknej rozmawialiśmy już tutaj: Kobiety a php :-

Cytat
Jakie masz ceny? Co powiesz na "usługa za usługę".
castor
Cytat
Kumpel robi stronki o tematyce rajdowej i to z calkiem niezla grafa.
Zglos sie do niego i powolaj sie na Seth'a smile.gif

grafike robi dobra!
Dzieki skorzystam z propozycji :wink:

Cytat

Jesli jestes rowniez zainteresowany zrobieniem grafiki to pisz na miala na jakich warunkach bys to zrobil to moze sie dogadamy :wink:
kryr
Skoro juz mowa o grafikach, nawiaze kontakt z takowymi...
kryr@o2.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.