Chciałem prosić o pomoc bo już nie wiem czy mnie zaćmiło i to banalny błąd czy to coś innego.

Stworzyłem sobie skrypt z rejestracją nowego użytkownika. Po sprawdzeniu poprawności pól formularza użytkownik dostaje wiadomość, że otrzyma email. W tym mailu jak to zwykle bywa jest link dzięki któremu powraca na odp. stronkę a stronka go "wita".
Otoż wszystkie te komunikaty zawarłem w skrypcie rejestracyjnym przez zastosowanie if{}else{} czyli jeśli coś to wyświetl komunikat a jak bład to wyświetl ponownie formularz (PEAR rządzi !)

I tu mam pytanie do was drodzy forumowicze. Do panelu rejestracyjnego wchodzę klikając na link:
<?php $this->dodajPodmenu($id, "rejestracja", "index.php?modul=reg_&akcja=pokaz&tytul=Rejestracja"); ?>
Wszystko dzieje sie wg modelu MVC. Index.php sprawdza mi czy został wybrany modul. Jak tak odsyła do kontrolera. kontroler sprawdza akcje (a jest nią tu pokaz) i ukazuje sie mi panel rejestracji. Czyli przechodzi przez index.php->kontroler.php->odpowiedni_moduł.php a ten znajduje podaną metodę.
No ale po kliknięciu na 'Zarejestruj' wyrzuca mnie na index.php

<?php //... $formularz->addElement('submit', 'submit', 'Zarejestruj'); // Jezeli formularz został zatwierdzony... if ($formularz->validate()) { $formularz->applyFilter('password', 'encryptValue'); // Buduje tablice z zatwierdzonych zmiennych z formularza //.... ?>
Czy ktos może mi pomóc?
Dziękuję wszystkim za odpowiedź!