Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z czytaniem płyty
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sir Michael
Niedawno naszła mnie ochota, by ponownie zagrać w Baldur's Gate 2. Zainstalowałem grę i sięgnąłem po dodatek. Niestety, po przekopiowaniu jakichś 3/4 zawartości wyświetlał się komunikat o podaniu ścieżki do pliku data2.cab (który oczywiście jest na cd). Plik nie jest 'fabrycznie' uszkodzony, ponieważ jeszcze rok temu działało wszystko bez problemów. Dokładnie obejrzałem płytę i na wszelki wypadek ją przemyłem - nie widać żadnych większych zarysowań czy pęknięć (tzn. są niewielkie, ale i tak mniejsze niż na innych moich płytach winksmiley.jpg). Próbowałem różnych specjalistycznych programów do odzyskiwania danych z porysowanych cd, lecz żaden nie mógł poradzić sobie z problemem. Nie wiem co robić, płyta nadaje się już chyba tylko do wyrzucenia...

Dodam, że u mojego kolegi występował podobny problem.

Pomóżcie, proszę!!!
Anarion
Moze zalegnal sie grzyb?questionmark.gif smile.gif
Swoja droga ja mialem podobnie, wrocilem po 2 tygodniach nieobecnosci a moja plytka juz nie nadawala sie do uzytku... Nie wiem czemu ani jak.
lisu
Cytat
Dokładnie obejrzałem płytę i na wszelki wypadek ją przemyłem

Czym ? Polecam alkohol.....
Sir Blade
Cytat
Polecam alkohol.....

smile.gif
KaMeLeOn
Może to ta nowa samoniszcząca się płyta, która ma być wykorzystywana w wypożyczalniach biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.