Witam ponownie. Napisalem formularz na moja www i zaczynam dodawac do formularza obsluge css i napotkalem sie na jeden problem. W formularzu jedno z pol wyglada nastepujaca HTML:
Kod
<input type="checkbox" name="kolor[czerwony]" value="czerwony"  /><b>czerwony</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[zielony]" value="zielony"  /><b>zielony</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[niebieski]" value="niebieski"  /><b>niebieski</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[rozowy]" value="rozowy"  /><b>rozowy</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[czarny]" value="czarny"  /><b>czarny</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[szary]" value="szary"  /><b>szary</b><br />
<input type="checkbox" name="kolor[bialy]" value="bialy"  /><b>bialy</b><br />

oraz kod php ktory jest odpowiedzialny za obsluge tego pola wyglada tak:
  1. <?php
  2.  
  3. $aKolory = array(
  4. 'czerwony',
  5. 'zielony',
  6. 'niebieski',
  7. 'rozowy',
  8. 'czarny',
  9. 'szary',
  10. 'bialy'
  11. );
  12. foreach( $aKolory As $sKolor ) {
  13. echo '<input type="checkbox" name="kolor['.$sKolor.']" value="'.$sKolor.'" '. ( @in_array( $sKolor, $_POST['kolor']  ) ? 'checked="checked"' : '') .' />'.$sKolor.'<br />'."rn";
  14. }
  15.  
  16. ?>

No i tu zaczyna sie cala zabawa.W kodzie htmlu formularza mam wsztystkie trzcionki ustawione w css i ogolnie caly wyglad jest zrobiony w stylach.Jak uzytkownik wybieze jakies pole zrobi wyslij odpalana jest walidacja w php i dla pola kolory kod php wyswietla pola chceckbox i obok nich nazwy kolorow czerwony,zielony,niebieski itp Tak jak podalem powyzszy kod.I tu pytanie jak mam dodac do tego kodu obsluge styli aby te kolory ktore wyswietla skrypt czyli czerowny,zielony,niebieski itp mogl ustalic w styylach wielkosc trzcionki,rodzaj trzcionki itp? Prosze bardzo o pomoc bede naprawde wdzieczny.Pozdrawiam cale forum papaptki