Witam państwa. Poszukuje doświadczonego grafika, który siedzi w tym fachu, już dobry kawałek czasu, i żeby był przedewszystkim zdolny. Wiem, że może takich jest mało, ale niezmiernie są mi potrzebni. Niebęde się jakoś rozpisywał, ale tak jak napisałem potrzebuje kogoś, kto naprawde zna się na tym, i ktoś kto by potrafił zrobić grafike w tych klimatach, czyli klimatach Gothic. Bardzo mi zalezy, i niestety niemoge zaoferować pieniędzy, lecz postaram się w to inny sposób wynagrodzić. Proponuje cmsa, prostego w obsłudze, lecz bardzo rozbudowanego wart 1000zł, z licencją. Niema go jeszcze żadna firma. Możemy w każdym momencie dodać jakiś nowy moduł, jaki sobie zażyczycie. Z tym niebędzie problemu, wraz z układem strony. Drugą rzeczą jest server, który służy na trzymanie plików, multimediów, lub emp3, lub innych jakiejkolwiek wielkości plików, nic za niego niepłacąc. Server posiada nieograniczony transfer, oraz miejsce. Dlatego prosze, bardzo o pomoc mi i mojemu servisowi. Prosze człowieka, który ma czas na pomoc. Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email:bartus333@o2.pl.

Czekam i pozdrawiam