Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: http://www.jestesmynajlepsi.za.pl/
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
c0d
Generalnie jest nie skończona lecz na 2 grafiki zrobione w 3dsmax.
Pozdrawiam

www.jestesmynajlepsi.za.pl

----edit----
Dobrym zwyczajem, co zresztą jest napisane w regulaminie, jest wstawiania klikalnego linka do ocenianej treści/strony/sawartości/...
Ty (ostatnim) razem poprawię Ci posta.
~mike_mech
mike
A tak poza tym:
Podejrzewam że jesteś początkującym grafikiem i "projektantem" (przy tym poziomie cudzysłów należy sie jak najbardziej) a życie początkującego jest ciężkie.

Ocena: zero.

Sam nie wiem czy przypadkiem nie powinienem tego zamknąć ...
c0d
Od czegoś trzeba zacząć może nie zamykaj jak dojdą updaty to sie pochwale.
Pozdrawiam

----edit----
No właśnie dlatego nie zamknąłem winksmiley.jpg
~mike_mech
revyag
Strona wygląda fatalnie.
Po pierwsze pełno reklam, 30 sekund i już się odechciewa odwiedzić tą stronę ponownie.
Druga sprawa to wygląd linków, nie wiem czy tego u autora nie widać ale to niebieskie podkreślnie linków jest po prostu straszne.
Dysproporcje w menu. To jest Twoja strona, więc dlaczego na pierwszym planie są kobylastej wielkości linki do wyszukiwarek a właściwe menu jest w "cieniu" tego pierwszego ?
Ten migający biały napis, raz że jest źle zrobiony (czionka poucinana) to jeszcze denerwuje tym mryganiem.
Co do kodu...
znacznik html przed doctypem blink.gif
no i jeszcze to:
Cytat
<meta content="Microsoft FrontPage 5.0" name="GENERATOR">

...
kowal1122
Kod
ł&plusmn;cz&plusmn;

ciekawe zo co znaczy?

strona obleśna a po za tym to forum phph a nie html. A jak widze że ona jest w html'u to od razu wychodze! 3 linki do twojej strony i super zawartośc, najlepsze są te linki do wyszukiwarek najlepszy sposób by wyjśc z twojej strony!
sztosz
@Kowal, ale co ty mówisz? Przecież to co oglądasz to HTML, jeżeli strona jest pisana w php, to i tak to co dostaje end-user jest wygenerowany przez php HTML.

----edit----
Język polski jest na tyle bogaty, że można porozumieć się bez wylgaryzmów.
Za używanie ich (nawet w postaci "zagwiazdkowanej") będę karał.
~mike_mech
Balas
Zmien kolor czcionki w linkach, wywal te przegladarki, nie uzywaj takich migajacych cosiow tongue.gif Bez tego moglo by sie nawet nawet prezentowac smile.gif i trche przemysl wiecej smile.gif
Zajec
Czy tu ludzie naprawdę używają IE, że nie widzą co się z tą storną dzieje?

Czy może ta strona w IE też tak badziwnie wygląda?

Reklama googla na całej szerokości, zasłania stopkę (chyba to stopka)
Brak polskich liter, serwer nie wysyła kodowania, strona o nim nie informuje, moja przeglądarka użyła sobie windows-1252, tekst jest kodowany w windows-1250
To jest strona z linkami do wyszukiwarek? Bo zajmuję one najwięcej miejsca
Szerokość kolumny z tekstem na kilkaset pikseli... blah
Obcięte logo
Wielki input dla google

FATALNE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.