Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona]www.pocalujmniewdupe.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
moron
chcialbym zebyscie ocenili moj serwis
ja robilem kod php a kolega html'a
to moj pierwszy wiekszy serwis wiec sie nie przestraszcie... sadsmiley02.gif
w zalozeniu mialo byc cos w stylu "i want your soul"
jak wyszlo?
bregovic
Fajny pomysł, straszna szkoda że zrobione na tabelkach ;/
Jak na mnie 8/10.
sf
strona napewno nie zacheca wygladem, dla mnie 2/10
SongoQ
max 2/10
mike
1. Proszę wstawić klikalny link do strony.
2. Nie dość, że HTML to jeszcze źle napisany. This page is not Valid HTML 4.01 Transitional! (12 errors)
3. Ogólnie to ciekawy pomysł na grafike ale jakieś takie wykonanie płaskie. nie ma ducha, nie zachwyca. 3+/10
4. Cienie pod "boxami" podobają mi się za to bardzo.
kowal1122
nie...
3/10

---
dostajesz ostrzeżenie za łamanie poraz kolejny tego samego punktu regulaminu (bezsensowne posty)
aleksander
stoprocent
@kowal1122 : gratuluje wypowiedzi, twoja ocena mowi wszytko .

A co do strony to pomysl mi sie bardzo podoba, lecz wykonanie troche mniej.
Ja mam taka sugestie moze za kadym "pocalunkiem" inny slad ust bedzie odbity na zdjeciu, powiedzmy ze co 10 pocalunkow dojdzie w innym miejscu slad.
chmolu
Dałbym głowę, że już gdzieś widziałem podobną stronę. Tylko nie mogę sobie przypomnieć adresu :|

moja ocena: 2/10
moron
bregovic, dzieki smile.gif koncowka byla robiona na szybko wiec na tabelkach czesc
docelowo bedzi etylko jedna tabelka

mike_mech,
1)ok
2)nie od razu krakow zbudowano tongue.gif
3)grafika mi sie podoba za to kolory srednio, potem sie zmieni
pomysl za to moj jest :]
4)przekaze koledze :]

nasto, nad wykonaniem caly czas pracujemy biggrin.gif
co do sladow to nie za bardzo wiem jak to zrobic i nie widze tego przy 100 pocalunkach... :/

chmolu, nie widzialem nigdy... wzorowalem sie na pomysle "i want your soul"
mike
Cytat(moron @ 2005-12-15 01:51:21)
2)nie od razu krakow zbudowano tongue.gif

HTML to technologia nierozwijana już od 6 lat! Ostatnia jej specyfikacja to 4.01 z roku 1999.
Pomyśl nad tym Krakowem, bo jak już go zbudujesz to XHTML też będzie nieaktualny. tongue.gif
moron
chodzilo mi o to ze zaczynam od html'a
to na nim bazuje wiekszosc witryn
aczkolwiek przyznaje ze flash by o wiele lepiej wygladal... :/
shpyo
pomysł bardzo mi się podoba.
jestem na TAK!
Nad grafiką jeszcze trzeba popracować.. i jak wspomniał mike_mech: nad kodem i będzie dobrze biggrin.gif
moron
ciesze sie ze pomysl sie podoba smile.gif
niestety z dnia na dzien ilosc wejsc spada sad.gif
dorobilem kilka rzeczy i zastanawiam sie co dalej :/
myslalem o zrobieniu czegos w rodzaju "ksiegi cmokajacych" (KG dla kazdego usera) i listy zyczen (lista usera na ktorej sa osoby ktore moga go cmoknac)
pytanie czy to bedzie funkcjonalne (ad.1. - moderacja) i czy ktos nie poczuje sie mocno urazony (ad.2.)
co o tym myslicie?
shpyo
A czego się spodziewałeś - że oglądalność będzie rosła i rosła?
Tak samo mam ze swoją stroną - autentyki.pl - przez kilka dni było po 3-4k dziennie a teraz spadło na łeb. Możesz reklamować się jeszcze na grupach dyskusyjnych, na forach (topici humor itp) - możemy wyeminić się linkami (z moją stroną np ^^)

Na Twoim miejscu poprawiłbym najpierw grafikę - jeżeli chcesz z tego zrobić coś więćej i aby było sławne. Jeżeli oglądalność się w miarę ustabilizuje to możesz myśleć nad bajerami i dodatkami.
mike
[OT]
Od razu powiem, wyprzedzając możliwy bieg wypadków, ewentualne porozumienia dotyczące wzajemnej promocji prosiłbym załatwiajcie sobie na PW.
[/OT]
htsz
najbardziej irytujące są narzekania na grafikę, które nie są podpierane żanymi konkretnymi propozycjami zmiany... może jakieś konkrety ? co nie jest ok a co jest dobrze...

co do wzrostu popularności to się nie zgodze z tym, że ciągle nie będzie rosła snitch.gif moja rośnie cały czas tongue.gif co tydzień skaczę o oczko lub dwa na rankingu stat.pl

co do walidacji to w czym ona pomaga ? jeśli strona się wyświetla poprawnie w każdej przeglądarce i bez niej.. ? nigdy nie wiedziałem po co to jest, oczywiście zajmę się bo moron woli php
a tabelki to on wpakował tongue.gif ja zrobiłem tylko głowny szkielet a reszte na divach
mike
Cytat(htsz @ 2005-12-20 20:44:15)
co do walidacji to w czym ona pomaga ? jeśli strona się wyświetla poprawnie w każdej przeglądarce i bez niej.. ?

Echh, kolejny Webmajster, który ma klapki na oczach.
Działa - niech działa. Nie ważne jak.

Poczytaj sobie trochę o standardach. Na przykład tutaj: osiolki.net -> artykuły
moron
UWAGA UWAGA tongue.gif
This Page Is Valid HTML 4.01 Transitional! Rkingsmiley.png Rkingsmiley.png Rkingsmiley.png

jak ktos nie wierzy to:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...lujmniewdupe.pl

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validat...&usermedium=all
party.gif guitar.gif
shinok
calkiem spoko heh, tylko sadze ze powinna byc mozliwosc dodania wlasnej dupy ;P
a i mala literowka na standardowy tekście tj. "Czy wiesz, że... już 2osob, pocałowało mnie w moja sexy w dupkę ?! " - o jedno w za duzo winksmiley.jpg
moron
literowke poprawilem zaraz po tym jak ja opisales tongue.gif
wielkie dzieki za pomoc biggrin.gif

na razi eplanuje dodac ksiege gosci dla wszystkich ktorzy maja powyzej xx cmokow
potem moze zrobie mozliwosc dodania wlasnego tleczka cool.gif
gr0mek
literowki nie poprawiles winksmiley.jpg
zmien standart->standard bo taka jest poprawna pisownia:)
Pizzadude
bardzo podoba mi się ten pomysł całej strony biggrin.gif
moron
dzieki :]

ps.teraz porpawione thumbsupsmileyanim.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.