Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki najlepszy serwer?
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
mlodyhard
jaki jest najlepszy serwer , mysql , cgi , php , ftp
oprucz krasnala , xtami , appserw

zna ktos może jakies zagraniczne lub coś

i zeby było mozna zrobic obcje zakładania kont przez www ...
iks
ja tam polecam itak krasnala ze nuke'iem, mi wszysko [censored smile.gif ] działa...

___
[scanner] Niby nic, a kłuje w oczy
eS...
php triad -prosty i łatwy [jak na początek]
Krasnal - biggrin.gif//bez komentarza
spenalzo
Ja polecam Foxserv 1.0, u mnie pięknie chodzi.
W przeciwieństwie do Foxserva 3.0
GeoS
A ja na platforme win32 polecam: Apache, MySQL, php, BPFTP Server - wszystko zagraniczne, a nawet ogolnoswiatowe aaevil.gif

Zakladanie kont przez WWW mozna zaimplementowac przez liczne skrypty dostepne za darmo w sieci.

PS CGI to nie jezyk programowania aaevil.gif
Seth
Slyszalem tez, ze Zeus jest calkiem dobry... ale nigdy go nie testowalem, wiec jedynie na opini innych moge sie oprzec.

Co do FTPa to przenioslem sie z tego co podal gajcy na wg. mnie duzo lepszy: BlackMoon FTP Server. Bardzo dobry server.
mlodyhard
thx all za wszystkie odpowiedzi powiem szczeze ze duzo mi pomogły wasze odpowiedzi jeszcze raz thx , teraz zostaje tylko poszukanie tych scryptów do zakladania kont przez www , może ktos zna takie lub nazwe takiego scryptu poszukac nie problem ale tzreba znac nazwe takiego czego a u mnie kiepsko z angileskim ... tak to ejst jak sie nie chce uczyc winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.