Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Unexpected $
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
BiB
Witam.

pojawil mi sie taki oto problem przy pisaniu skryptu:

Kod
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/msegrp/bibas/public_html/stats/del_user.php on line 60

blad wskazuje na ostatnia linie w skrypcie, ale tam nic procz </table> nie bylo...
siedzialem nad tym i siedzialem...
w pewnym momencie zaczalem po prostu po trochu kodu wycinac i sprawdzac w ktorym miejscu blad przestanie sie pojawiac... pojawial sie praktycznie przy kasacji calego kodu skryptu... wiec jeszczer az od poczatku przegladalem i szczerze mowiac nie widzialem zadnego bledu... ale napisalem od nowa... teraz dziala, potem znowu w innym skrypcie mialem ten problem, ktory rozwiazalem tez poprzez pisanie od nowa.

z tego co widze wynika ze pojawia sie $ w nieodpowiednim miejscu.
ale WSZYSTKIE '$' jakie byly w kodzie to po prostu te dolarki przy nazwach zmiennych... tak jak nalezy...

wiec... nie mam pojecia o co chodzi... moglby mi ktos ten problem rozjasnic? sadsmiley02.gif
dr_bonzo
Skoro to 60 linii to mozesz wkleic caly kod.
BiB
60 linii BYLO... winksmiley.jpg

napisalem od poczatku i dzialalo... a ze drugi raz to mi sie przytrafilo to znowu w konsekwencji tego pisalem od poczatku...

a post ten pisany byl z ciekawosci... jak znowu mi sie przytrafi podobny problem to wkleje... ale moze do tego czasu ktos tez sie z tym spotkal i napisze o co biega winksmiley.jpg
mike
Zamykam za ignoranję autora.

Parse error można dostać w tysiącu przypadków.
Nie podałes kodu nie masz problemu (tymczasowo) i prosisz o info na przyszłość.

Puknij Ty się w głowę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.