Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] CFFP
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
czołg
www.cffp.boo.pl

Prosze o oceny dotyczace grafiki.
Swego czasu byl to xhtml strict, nie wiem co z tego jest teraz, po dodaniu flasha tongue.gif

Bylbym tez wdzieczny za informacje jak dziala pod opera (bo nie mam zainstalowanej)

Pozdrawiam
acztery
fajna podoba mi się
cadavre
Może z początku mało czytelne, ale wporządku!
Ociu
Źle się czyta biały tekst na czarnym tle

pozdrawiam
AxZx
troche dziwna strona
tresci sa w innym jezyku niz rozne informacje na stronie np Dodał, albo 25 grudnia...

to tak ma byc czy to tylko faza rozwojowa?
czołg
Treść to lorem ipsum na razie. Gdy strona ruszy wszystko będzie już po polsku smile.gif
AxZx
we flashak zrob jakis preloader zeby bylo wiadomo ze cos tam powinno sie pojawic, bo troche pusta strona jak wchodze.
Adiasz
Troche duzy kontrast bialej czcionki z tlem, razi w oczy, poza tym ok.
kowal1122
fajna ale za czarna...
SongoQ
Pomysl nad odwoceniem kolorow
czołg
Hehe... ostatnio zaczynam miec watpliwosci, czy wszystko w porzadku z moim wzrokiem, bo dla wszystkich to tlo jest czarne, a dla mnie brazowe tongue.gif

W kazdym razie zamierzam je tak czy siak rozjasnic, zeby nie bylo takich watpliwosci smile.gif Odwrocenie kolorow raczej nie wchodzi w gre.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktos wie jak zrobic DOBRZE DZIALAJACY preloader we flashu? Pytam bo nie jestem ekspertem, a moje preloadery dzialaja dosc dziwnie...
Z tego co zaobserwowalem, to albo wogole sie nie pojawiaja, albo stoja ciagle w jednym miejscu. Sa zrobione tak:
Kod
// klatka 1 to ujecie z paskiem
// klatka 10 to ujecie z wlasciwym filmem
// pasek ladowania nazywa sie "pasek

if(_root.getBytesLoaded < _root.getBytesTotal){
_root.pasek._xscale = ((_root.getBytesLoaded / _root.getBytesTotal)  *  200);
}
else{
gotoAndPlay(10);
}

Wie ktoś dlaczego to tak kiepsko działa? I jak zrobić to dobrze?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.