Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pozycjonowanie] Programy do pozycjonowanie serwisów WWW
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
glowa
Ten temat odbiega troche od tematu php, aczkolwiek jest z nim pośrednio powiązany dlatego umieszczam go tutaj...

Moje pytanie to: Jaki jest najlepszy program/sposób służący do dodawania/katalogowania stron w wyszukiwarkach, itp... questionmark.gif?

Od razu dam swoją propozycję:

:arrow: SubmitWolf Pro v6.0
kwiateek
Zabawne ale nie spotkalme sie jeszcze z takimi programami smile.gif Jedna poszukalem cos niecos o tym SubmitWolf'ie i jestem ciekaw ile jest prawdy w tym co obiecuja autorzy.
Moze glowa podzielisz sie swoimi doswiadczeniami?

Pozdrawiam.
glowa
Dla mnie dziwne jest to, że nie spotkałeś się z takimi programami...

Ale skoro tak rozwinę ten temat i podziele się doświadczeniami.

Z tego co wiem istnieją dwa rodzaje dodawania stron do zasobów wyszukiwarek:
1. Programy do tego służące (jek ten SubmitWolf)
2. Gotowe skrypty na stronach, które po wypełnieniu formularza dodają do wyszukiwarek

W obu przypadkach trzeba dać dużo $$$

Ten pierwszy sposób jest oczywiście lepszy, w programie takim jest baza tysiąca search enginów + wiele opcji = ranking wprowadzonych słów kluczowych, inne tipsy, itp, itd...

(Oczywiście wersje shareware takich programów oferują dodanie tylko do kilku enginów inne są nieaktywne)

Poniżej link do listy programów służących do takiej promocji z tucows (jest nawet odpowiednia kategoria)...
http://www.tucows.com/promo95_default.html

ps. czekam na opinie
Omega
Niestety najlepsze programy do pozycjonowania sa bardzo drogie...:(
kwiateek
Cytat
Dla mnie dziwne jest to, że nie spotkałeś się z takimi programami...

Ale skoro tak rozwinę ten temat i podziele się doświadczeniami.

Z tego co wiem istnieją dwa rodzaje dodawania stron do zasobów wyszukiwarek:
1. Programy do tego służące (jek ten SubmitWolf)
2. Gotowe skrypty na stronach, które po wypełnieniu formularza dodają do wyszukiwarek

W obu przypadkach trzeba dać dużo $$$

Ten pierwszy sposób jest oczywiście lepszy, w programie takim jest baza tysiąca search enginów + wiele opcji = ranking wprowadzonych słów kluczowych, inne tipsy, itp, itd...

(Oczywiście wersje shareware takich programów oferują dodanie tylko do kilku enginów inne są nieaktywne)

Poniżej link do listy programów służących do takiej promocji z tucows (jest nawet odpowiednia kategoria)...
http://www.tucows.com/promo95_default.html

ps. czekam na opinie

Zasade funkcjonowania takich programow doksonale rozumiem jednak interusja mnie Twoje doswiadczenia w sensie zaprezentowania rezulatatow uzytkowania i % podwyzszenia ruchu na stronie po ich uzyciu.
glowa
biggrin.gif sorki zle Cie zrozumialem

...ale chodzi mi wlasnie o to ze sam chce sie dowiedziec jak jest z ta funkcjonalnoscia tych programow... pracuje w firmie jako projektant stron www i chcemy kupic taki program

i wlasnie chce sie doweidziec ktory z nich jkest najlepszy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.