Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Osoba do współpracy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Brick
Witam!
Szukam konkretnej, solidnej osoby do współpracy przy tworzeniu stron i różnych aplikacji z wykorzystaniem php i MySQL.
Mam po prostu tyle zleceń że nie wyrabiam.

Od osoby zainteresowanej wymagana jest znajmość HTML, CSS, Javascript (podstawowa), php, MySQL. Poziom tej wiedzy nie musi być koniecznie bardzo zaawansowany, przede wszystkim wymagana jest od tej osoby solidność, dokładność i porządek.
Dla mnie nie do wytrzymania jest jeżeli ktoś pisze skrypty niechlujnie, bez wcięć, komentarzy, nazywając zmienne $a czy $b, produkuje stosy niepotrzebnego kodu przeklejając go z innego skryptu lub zostawiając wersje poprzednich skryptów (bo może się jeszcze przyda) tak że po jakimś czasie połowa plików żadnej pracy nie wykonuje.

Zlecenie do realizacji to np:

1. Klasyczne strony firmowe (podstrony, menu, oferta podzielona na działy) + do wszystkiego administracja (czy CMS jak ktoś woli).

2. Bardziej rozbudowane rzeczy czyli sklepy czy magazyny on-line (logowanie, zamawianie, zarządzanie ofertą, zamówieniami...)

3. Rózne mniej lub bardziej skomplikowane aplikacje oparte na przeglądarce (działające na intranecie lub na internecie). Przykładowo zarządzanie dokumentami w firmie (publikowanie ich na www zamiast rozsyłanie e-mailem), pełna oferta firmy uzupełniana przez osoby uprawnione, wprowadzanie danych przez filie firmy z całej Polski, itd.

Wynagrodzenie jest oczywiście uzgadniane indywidulalnie w zależności od rodzaju zlecenia. Zwykle do wykonania będzie całe zlecenie (od a do z), czasem tylko jakiś moduł.

Odpowiadać można tu, czy na email: suszycki@interia.pl
W odpowiedziach prosze napisać jakieś skrócone portfolio (zakres prac, adres strony). Proszę nie podawać adresów stron nie działających oraz stron wykonanych w całości w oparciu o jakiś gotowiec z sieci.

Proszę też nie odpowiadać w stylu:
"na razie zrobiłem skrypt do newsów ale szybko się uczę..."
lub jeżeli uważasz że wykonanie strony takiej np jak Motopark wraz z administracją powinno kosztować 2000 zł winksmiley.jpg
nospor
Hydepark->Poszukuję
AxZx
ty wlasnie podales nie dzialajacy link tongue.gif
artur81
Bardzo fajnie zrobiony jest edytor stron na tej demonstracyjnej o kosmetykach. To jest VB?
Brick
Nie działajacy link ? Jaki ?
www.motopark.strefa.pl działa, mam stronę przed oczami

Edytor nazywa się HTMLArea, zrobił go Michai Bazon w Java Script, a ja go potem przerabiałem i modyfikowałem (zarządzanie obrazkami i inne).

BTW. Michai Bazon jest z Rumunii (info dla wszystkich używających słowa "Rumun" jako lekkiej obelgi) winksmiley.jpg
Poziom jego wiedzy w Java Script określić można jako "wizzard" winksmiley.jpg
AxZx
aaa, przed chwila jeszcze nie dzialala. wyswietlil sie blad apache po czesku:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.