Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Materiały o bazach danych
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
kociou1
Szukałem czegoś o relacjach w MySQL i natknąłem się na to:
http://gryf.mif.pg.gda.pl/~mate/wyklady/bazy/podstawy.html

Jasno i przystępnie (choć nieco lakonicznie momentami) opisane podstawowe (i nie tylko) zagadnienia związane z SQL (na przykładzie MySQL)

PS.: jak sie da to prosze o podklejenie topica - komuś sie pa perwno przyda.
SongoQ
Tnx za info, chociaz z 2 strony google zwroci i tak milony takich stron, do koloru do wyboru.
ikioloak
jak dla mnie kopalnia wiedzy sa strony wykladowcow z przeroznych uczelni. jesli idzie o bazy danych to jest na prawde bardzo duzo wykladow, przykladow itp. niektore uczlelnie wprowadzaja niestety download dopiero po zalogowaniu a konto maja tylko studenci danej uczelni i pracownicy naukowi :/
kociou1
Nie wiem czyu zauwazyles ale link ktory podalem to wlasnie wyklad z politechniki gdanskiej smile.gif
sf
Cytat(ikioloak @ 2006-02-02 22:07:20)
jak dla mnie kopalnia wiedzy sa strony wykladowcow z przeroznych uczelni. jesli idzie o bazy danych to jest na prawde bardzo duzo wykladow, przykladow itp. niektore uczlelnie wprowadzaja niestety download dopiero po zalogowaniu a konto maja tylko studenci danej uczelni i pracownicy naukowi :/

szuka sie wtedy jakiegos studenta i Ci zalatwia pliczki tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.