Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakieś kursy.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
e1n
Jestem newbie jeśli chodzi o php, a chciał bym zapoznać sie w dostatecznym stopniu z nim.
Jeżeli ktoś zna linki do jakiś kursów , to będe wdzięczny.
eX-HOLY
ein jest za glupi zeby poszukac na wp.pl albo onet.pl ;D
em1X
Cytat

laugh.gif
itsme
jestescie okrutni chlopak za potrzeba przyszedl do nas a Wy go tak traktujecie nie mozna tak robic wstydzicie sie ... nawet nie pomysleliscie o fakcie ze on jest total newbiee ... i odrazu takim profesjonalnym jezykiem do niego przemawiacie ... trzeba powoli i skutecznie wszysko wyjasniec .... A zatem klikasz prawym przyciskiem myszy na niebieskiej ikonce ktora jest na pulpicie (ekranie) ... nastepnie jak Ci sie otworzy dziwno okno z wieloma przyciskami nie zalamoj sie .... tam gdzie jest napisane Adres |http://costam.pl wpisz onet.pl i i Enter (ten przycisk po prawej stronie klawiatory) ukarze Ci sie strona gdzie jest okienko tylko jedno wiec sie nie pomylisz ... kliknij tam myszka (ale nie podnosc jej i nie wal w monitor) i napisz php ..... koniec cz. 1 CDN ....

Pozdrawiam It`s_me
e1n
Holy jesteś tragiczny a nawet i gorzej , a ja jestem leniwy i myślałem ze profesjonalista z koszalina itsme poda jakiegoś linka. Zato założe sie ,że onet i inne super portale ma obcykane , te super dyskusje na "czacie",
kalendarz nastolatki i super chłopca też.
Brzydze sie takimi lame wyszukiwarkami i korzystam z w pełni profesjonalnej przeglądarki internetowaj wuwuwu.google.com.pl ponieważ ona gwarantuje mi super szybki dostęp do najważniejszych danych.
Pozatym wasze ubustwo leksykalne dowodzi , że nie realizowano z wami programu pracy u podstaw oraz nie przebywaliście w ochronkach dla dzieci , gdzie nie brakło ciepła rodzinnego ogniska smile.gif
itsme
ehhh e1n linka Ci nie podam a skoro lubisz tak profesjonalne wyszukiwarki too idz tam anie zawrasz glowe naprawde .... bardzo blacha sprawa

ps. jezeli chodzi o kaledarze nastolatka moglbym miec obcykane ale wtedy kiedy bylem nastolatkiem nie bylo ani wp.pl ani onet.pl a zapewne Ty zes sie narodzil razem z nimi ..... wiec szanoj swoj mlodzienczy jezyczek
ps2. do profesjonalisty mi daleko (mowie o php)

ps3. zadales pyatnie masz odpowiedz wiez zrob to Ci zaproponowano

ps4. jakie pytanie taka odpowiedz smile.gif)))

ah ta dzisiejsza mlodziez za moich czasow smile.gif))
castor
skonczcie ten temat albo do hydeparku z tym!

hyper !! zamknij lub przenies! 8)
hyper
Cytat

Nie udzieliłeś odpowiedzi na jego pytanie. Stwierdziłeś jedynie, że jest
głupi. To oznaczało, że sam nie znasz odpowiedzi na jego pytanie,
a dodatkowo masz wysoką ocenę samego siebie...

Następnym razem zanim skrytykujesz kogoś to zastanów się, czy sam
jesteś na tyle genialny i bez wad, że sobie na to pozwolić.
castor
popieram :wink:

a co do kursikow to zajrzyj na http://ygreg.com tam tez masz kupe linkow do stron php
kryr
Ja tes popieram hyper nadaje sie na admina winksmiley.jpg
Ja tez! Dajcie mi status moderatora! I nie piszcie ze mam wysokie mniemanie o sobie... tongue.gif aaevil.gif
eX-HOLY
Cytat
Cytat

heh, nie znasz ani mnie, ani e1n'a wiec prosze Cie nie wypowiadaj sie na moj temat ani jego, bo my sie z e1n'em znamy i lubimy sie przedrzezniac tongue.gif
em1X
Cytat
Cytat
Cytat

heh, nie znasz ani mnie, ani e1n'a wiec prosze Cie nie wypowiadaj sie na moj temat ani jego, bo my sie z e1n'em znamy i lubimy sie przedrzezniac tongue.gif

tia.. spolecznosc q3 rula... holy.. ty tez jestes gupi tongue.gif
castor
to do siebie na podworko z przedrzeznionkami
.....tu jest forum php jak jeszcze nie zdazyliscie zauwazyc aaevil.gif
itsme
Cytat
Ja tes popieram hyper nadaje sie na admina winksmiley.jpg
Ja tez! Dajcie mi status moderatora! I nie piszcie ze mam wysokie mniemanie o sobie... tongue.gif   aaevil.gif

mniemam ze masz wysokie mniemamnie o sobie smile.gif)))

ale paru moderatorow jest niezbednych
sadze kryt i castor smile.gif))) THE BEST CENZURATORZY

Pozdrawiam It`s_me
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.