Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: generowanie strony w buforze
Forum PHP.pl > Forum > PHP
MorF
Witajcie,
Pogooglałem dużo i tez przeszukałem forum ale nie znalazlem rozwiazania mojego problemu, postaram się pokrótce go Wam opisac, mam nadzieje, że Wy mnie nie zawiedziecie :wink:

Pracuje nad pewnym systemem dla agencji nieruchomości, jest tam miedzy innymi skrypt odpowiedzialny za wyświetlenie danej oferty (zdjęć - miniaturek oraz m.in danych w postaci tabeli).
Jest on wywoływany od odpowiednich zmiennych _GET np.
Kod
storna.php?co=n_show_one_d&of_id=6

Pracownicy zwrócili mi uwagę, że potrzebują rowniez takiej aplikacji, ze po wskazaniu kilku numerów ofert zostaną one przesłane do potencjalnego klienta emailem, chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś ma jakis pomysł na zrealizowanie takiego zaganienia.
Jedyne na co wpadłem to, ze trzeba by stronę wykonać w buforze a następnie wynik gdzies zapisac i wysłac załączniki mailem... Poczytalem trochę o funkcji ob_* ale niestety niezbytnio dostarczyło mi to informacji

Serdecznie dziękuję za pomoc!
crash
ob_start + ob_get_contents + ob_end_clean... A może by tak po prostu wysyłać maila z linkami do klientów zamiast całej strony?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.