Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EzPublish
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
pirat
Nie wiem czy mogę tu pytać tongue.gif ale kto pyta nie błądzi... Ano tak zainstalowałem sobie specjalnie php 4.4.x żeby na localu uruchomić to cudo... no i oczywiście... nie działa:) Chodzi dokładnie o instalację ... wchodzę -> ukazuje się pierwszy krok -> pierwsze co widze "Your system is not optimal" - podoba mi się to smile.gif ale spoko Chcę kliknąć dalej -> kicha wysypuje się połączenie z locahostem pisze ze zostało zresetowane ^^ "Dostrojenie" daje dokładnie ten sam efekt - > wysypka połączenia... Sprawdziłem na home site projektu wymagania... i doszedłem że trzeba zmienić w php.ini memory_limit ale i po tej zmianie server mnie olewa.... a dalem 2x ile potrzebuje minimum

dosyć sporo problemów z instalacją na domowym serverze - nie wiem jak to wygląda na komercyjnym - chyba niemożliwość

no i pytanie: Jak zrobić żeby ten instalator mi nie wysypywal polaczenia smile.gif

pozdro
Luke
To moze podasz nam jakis komunikat bledu? Tam wszystko jest napisane ...

Sprawdz w var/log/error.log albo wlacz DebugOutput w settings/site.ini na czas instalacji.
pirat
Sry I am an idiot...

mysql 5 on nie rozumie smile.gif dzięki za wskazanie tego katalogu z błędami teraz sobie już może poradze, bo bez tego to nie wiedziałem nawet czego szukać

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.