Witam
Mam pewien pomysł i dla jego realizacji poszukuje osoby znającej php, mysql i javascript na poziomie który pozwalałby stworzyć internetową galerię zdjęć.
Mój pomysł odbiega nieco od standardu więc żadne z gotowych rozwiązań open source mnie nie zadawala. Są gotowe skrypyty o częściowo podobnym działaniu ale są one pozbawione części funkcji. Być może modyfikacja takiego skryptu rozwiązywałaby problem. Oprócz dodawania obrazków i ich opisywania przez autora, potrzebny będzie ich resize, automatyczne wysyłanie e-maila do autora w określonym dniu, możliwość wyświetlania wszystkich obrazków jako miniatur obok siebie oraz wyszukiwarka. Być może że jeszcze coś. Serwer którym dysponuje nie posiada dostępu do Crona. Wydaje mi się że czas potrzebny do zrealizowania projektu dla osoby znającej php mieści się maksymalnie w 50 godzinach pracy. Szczegóły dotyczące samego projektu przedstawie precyzyjnie na spotkaniu. Chętnych do współpracy proszę o kontakt wraz z prezentacją dotychczasowych realizacji ( krótki ich opis, link do projektu ). Zdaję sobie sprawę z koniecznosci zapłaty za zleconą pracę.
Mój e-mail: vuq[małpa]poczta[kropka]fm lub proszę na PW.
Pozdrawiam.
VuQ