Snoopy
17.02.2006, 18:12:15
czy jest jakiś program (DARMOWY!) i najlepiej jakiś malutki ktory potrafi wygenerowac gotowe wspolrzedne na obrazku? Duzo tego jest na necie ale wszystko to jakies sharewary.
revyag
17.02.2006, 18:55:52
No np. Gimp

Otwierasz obrazek i przesuwając po nim kursorem w lewym dolnym rogu widzisz współrzędne
Snoopy
17.02.2006, 19:10:35
<ściana> Wiesz... w paincie tez pokazuje wspolrzedne... Jezu czyemu jak ktos nie kuma tematu to musi odpisywac... chodzi mi o to ze zaznaczasz punkty a prohtam sam wygeneruje znaczniki <map> i <area> i automatycznie doda do nich wspolrzedne. wiem ze jest takie cos w PSP 8 ale nie chodzi mi o takie "dupne" programy.
//
Dobra. Juz mam odpowiedni program...
Swoją drogą, wszyscy wymagają od nowych forumowiczów zeby przestrzegali regulaminu, zeby nie nabijali postow itp. ale sami sie nie zastanawiaja nad soba i tak jak wiadomosc powyzej. Nic nie wnosza do tematu tylko wkurzają innych.
Temat do zamknięcia chyba ze revyag chce coś dodać :roll2:
revyag
17.02.2006, 19:27:38
A teraz przeczytaj swój pierwszy post i pomyśl chwilę. Odpowiedziałem dobrze na Twoje pytanie. Nie sprecyzowałeś dokładnie o co chodzi. To co Ty robisz programem ja robie tak jak opisałem.
Snoopy
17.02.2006, 19:42:43
ale jak bys to połączył z tematam to moglbys wywnioskować ze nie chodzi mi o sprawdzanie wspolrzednych i zapisywanie w kajeciku.
sztosz
18.02.2006, 13:39:11
@Snoopy: A jak ty byś napisał składnie o co ci chodzi nie było vy tej calej bzdurnej dyskusji. Dopiero w twoim drógim poscie piszesz tak, że nie trzeba się usilnie domyslać o co biega. ~revyag ładnie i szybko odpowiedział na twoje pytanie, a ty msz do niego jeszcze pretensje... nieładnie :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.