Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt 'Leviathan'
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Atris
Witam serdecznie!
Poszukuję pomocy przy projekcie 'Leviathan'. Nasz zespół tworzy całkowicie darmową grę opartą o język php, w świecie SW. Poszukuję pomocy, programisty znającego się na języku php.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na moje gg 6434172 (zwykle jestem niewidoczna) bądź maila (atris@op.pl).
Pozdrawiam,
Lady Atris. biggrin.gif
Levabul
Nie chcę się wtrącać ale świat StarWarsa jest własnością LucasArts, i nie jestem pewien czy macie prawo stworzyć grę w realiach Gwiezdnych Wojen.

ps. Napisałeś
Cytat
Poszukuję pomocy, programisty znającego się na języku php.

Chyba nie chcerz napisac gry za pomocą JEDNEGO programisty ?

ps. do posta niżej (żeby nie było że nabijam tongue.gif)

w 3 też raczej ciężo będzie, aczkolwiek do zrobienia smile.gif
Atris
Heh... jestem Ja i Sky... (programistami) i szukamy pomocy biggrin.gif
scanner
Atris:
Nieco mało informacji. Nawet nie napisałaś jakimi kwalifikacjami powinien sie wykazać potencjalny chętny do współpracy. Przydałby sie również jakiś link lub fragment opisu nt. samego projektu - bez szczegółów technicznych, ale jakieś info szersze by się przydało zainteresowanym.

Levabul:
Póki projekt nie będzie wykorzystywał zastrzeżonych nazw, projektów oraz znaków nie ma nic złego w osadzaniu jakiejś historii w okreslonym świecie. Gdyby było inaczej nie powstało by żadne opowiadanie fanfiction, żadna grafika czy cos podobnego. Szczególnie, że jak widac w pierwszym poście Leviathan ma byc darmowy.
Atris
No właśnie ^^ zwłaszcza że jedyną nagrodą dla nas będzie satysfakcja z dobrze wykonanej roboty :]
Forum naszego zespołu
http://www.dsteam.fora.pl/index.php
Strona Leviathana
http://www.dsteam.zolwik.info/pbd/
Możecie zobaczyć co do tej pory zrobiliśmy :] (jak narazie mało:) )
Więcej szczegółów podaję tylko na gg biggrin.gif
SkyKnight
witam wszystkich
po krotce opisze projekt winksmiley.jpg
jak juz napisala atris piszemy gre mmorpg osadzona w swiecie SW. jest fanowska gra w 100% za darmo wiec nie powinnismy miec problemow z prawem winksmiley.jpg to co jest aktualnie na naszym servie jest juz stara wersja gry wiec nie zrazajcie sie smile.gif wszystko bedzie oparte na nowym silniku ktory koncze. aktualnie przydalby sie ktos kto pomagalby w pisaniu kolejnych skryptow. oczywiscie za darmo - my nic z tego nie bedziemy mieli winksmiley.jpg najlepiej jesli tez bedzie interesowal sie SW - wtedy bedzie znacznie latwiej. wszystko bedzie oparte na php i mysql. chetnych zapraszam na gg:3019349 winksmiley.jpg
Atris
No to jak będzie ktoś jeszcze chętny...?
NuLL
Nie podbijaj - nie mam chetnych to nie ma. Kazdy wiedzacy jakie sa realia pisania porzadnej gry sie nie zglosi. Temat zamykam aby nie podbijal.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.