Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CMS-a - gotowca
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
michal111
Witam.

Pisze poraz kolejny w nie typowej sprawie. Szukam człowieka o dobrym sercu, a raczej programiste, który oddał by mi/ nie zrobił, tylko oddał mi jakiegoś dobrego CMS-a, którego pisał kiedyś tam. Moze wam sie to wydawać śmieszne, ale bardzo pilnie potrzebuje kogoś kto ma ich za duzo i byłby tak dobry żeby go mi oddać. Bardzo mi zalezy, ponieważ musze posiadać CMS-a, który nie ejst do nabycia. W zamian oferuje mega reklame na stronie www.gothic.gof.pl , która jest pozycjonowana. Niemam pieniędzy ponieważ tak jak napisałem zostały wydane na pozycjonowanie i grafike. Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc.

Zaintresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email:paris207@wp.pl
vieri_pl
bartus333 bo wiem że to ty... jest wiele darmowych rozwiązań masz strone na jportal źle ? Przeciez jportal ma funkcje ktorych potrzebujecie, a co z tego jezeli bedziesz mial innego jak i tak nie bedizesz umial go zmodyfikowac... a nie klam ze zaltwisz to i o w o bo nie raz oszukales... i nie podszywaj sie pod kogo innego...
Fuzja
JA miałem Ci bartus napisać , ale ty mi obiecywałeś , że nikomu nic nie dasz itd , ale chyba z trzy razy pisałeś na forum w sprawie layoutu , czy nauki grafiki , czy php czy czego tam jeszcze i wszędzie oferowałeś cmsa , którego miałem dla Ciebie napisać, a teraz jeszcze dodatkowo nowe konto na forum , brawo ...
Apo
Koles z tych postów co tu czytam i z twojej prośby wnioskuje ze jestem człowiekiem głupim (mało powiedziane). Myślisz że człowiek który poświęcił conamniej rok na naukę jazyka php (lub innego) odda ci zadarmo swoją ciężką prace którą ty potem bedziesz sie wymieniał ? Na webhelp tez piszesz tego samego posta kropka w kropke. I powiem żę mie to już wkurwie bo nikt nie docenia cudzej pracy!! angrysmiley.gif
nospor
no juz, juz panowie, spokojnie (szczegolnie ty Apo). niech se chlopak szuka łosia jak chce winksmiley.jpg

zamykam by juz nikt sie za bardzo nie denerwowal. a michal111 i tak tu nic nie napisze bo dostal odemnie bana na postowanie (on juz wie za co winksmiley.jpg )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.