Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witam - szukam kogoś kto pisze w php:)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
inferior
Nie zawsze trzeba wyważać otwarte drzwi. Poszukuje osoby, która byłaby zainteresowana w pomocy przy projekcie niekomercjnym. Nie jestem programistą. Sądzę, że nie powinienem nim być:) W zamian z radością podziele się projektami komercyjnymi. Szukam Człowieka, który nie podobny jest do wilka - skaczącego do gardła za pieniędzmi. Niekoniecznie też, powinen wszystko co napisane przez innych traktować jak "do niczego się nienadające", i zawsze tworzyć własne rozwiązania. Prawda jest też taka, że mało jest "wbrew pozorom", osób które piszą szybko rozbudowane, funcjonalne i funkcjonujące skrypty szybko ... -winksmiley.jpg Często nie ma takiej potrzeby... Choć... Nie będę się rozwijał. Proszę o kontakt 0 504 74 91 51 gg 7075925
.

Z Pozdrowienaimi dla All braci Marek

PS. Przejrzałem kilka postów i na wszelki wypadek chyba dodam. Nigdy nie pisałem na niniejszym forum. Przeglądałem posty. Jestem w wieku grubo powyżej 20 lat smile.gif Mój projekt jest łatwy do zweryfikowania - wystarczy wpisać adres www. Nigdy nikogo nie oszukałem. Co też można sprawdzić.
dr_bonzo
NTF: php Poczatkujacy --> Gielda Ofert > Szukam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.