Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maskowanie adresu emial oraz wielkość tekstu
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
artiego
1 problem
- maskowanie adresu emial, jak zrobić coś takiego, aby po kilku miesiacach, nie mieć zaspamowanej skrzynki ? Bo niestety zdarzyło mi się to .. stworzyłem strone adresu emial nie używałem na żądnych serwisach zagranicznych, a teraz przychodzą mi zagraniczne spamy ;/ - JEST COŚ TAKIEGO MOŻLIWE - z tego co wiem to tak : /

2 problem
Jak uporać się z takim suprise, ze jak w IE ktoś ma ustawione WIDOK:ROZMIAR TEKSTU-NAJWIEKSZE . . żeby wyświetlały się takie jakie ustawiłem, bo niestety jeśli ustawie wielkość liter, a potem sobie np. będę zmieniał w przeg. rozmiar tekstu to i tekst na stronie się zmienia. Na innych komercyjnych, pro stronach tak nie ma - jak z tym się uporać ? Rkingsmiley.png

z gÓry dziękuje za odpowiedzi-podpowiedzi tiredsmiley.gif
mike
1. Było wiele razy na forum. Poszukaj sobie odpowiedzi.
3. Google posiada wyszukiwarke grafik. Ciężko jej użyć?

_______
Zadawaj pytania związane ze sobą, a jeśli bardzo od siebie odstają to załóż oddzielne wątki.

To jest polskie forum dyskusyjne i pisz po polsku a nie jakieś głupkowate "tres problemos".
Zamykam wątek, jak prześlesz mi na PW poprawny temat (wraz z linkiem do wątku) to go otworzę.

---update---
Otwieram
i trochę poprawiłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.