Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Cyber Games
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
witus
Witam...

Jest to mój debiut na forum Rkingsmiley.png Zrobiłem layout do mojego portalu który tworzę "Cyber Games". Trudno będzie mi go dobrze zgrać z cute news ale może się uda.

Oto link do layoutU:

nie podoba sie to nie ma withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif

Layout tworzony łącznie jakieś 3 godzinki, podoba mi się ten styl Rkingsmiley.png

Proszę o oceny Rkingsmiley.png
Fuzja
Szczerze ?
Jak na portal to bieda smile.gif .
Kolor mi się zbytnio nie podoba , top - jak dla mnie te postacie są tam wklejone trochę beznadziejnie (sory za słowa) . Jedyny plus jak dla mnie to ta ładna cziconeczka na topie smile.gif
2+/10
witus
2+? TO CHYBA ZART laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Co Ci sie nie podoba? To nie ma byc mega portal tylko skromny portal (około 20 wizitorów dziennie )

withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif withstupidsmiley.gif

Dodam że mam 12 lat Rkingsmiley.png
Balas
Popatrz sobie jak teraz wygladaja portale o grach np.
http://img203.imageshack.us/img203/55/playnow28pb.jpg
http://www.kajtek.ng.pl/rpg.jpg

Takze patrzac na twoj portal... to jestem na nie. Pusto, brzydki top, brak ciekawych pomysłów :]

2/10
nospor
Cytat
2+? TO CHYBA ZART     

Co Ci sie nie podoba?
To chyba ty żartujesz. A co mu sienie podoba to przeciez napisal. czytac proszę

Cytat
Dodam że mam 12 lat
To widać.
Trochę sie opanuj. jak dajesz cos do oceny to bądź przygotowany też na krytyke. Dodam od siebie że mi się też nie podoba ten layout
witus
Bosh...

Inni robią lepsze layouty bo umią robić swoje skrypty w php, ja nie umiem, umiem robić o wiele lepsze layouty ale nie umiem ich potem pociąć, a zresztą cute news nie ma tylu funkcji withstupidsmiley.gif
spenalzo
Ke?

1szy post:
Cytat
Proszę o oceny

a teraz bicie piany? Hm... a photoshopa masz legalnego? tongue.gif
Fuzja
Tutaj oceniamy layout więc nie gadaj o cięciu layoutu lub o oskryptowaniu go winksmiley.jpg
Portal to chyba nie za dobre określenie dla strony mającej mieć 20 użytkowników , lepiej nazwać to po prostu stroną lub serwisem smile.gif
To ile masz lat nie jest ważne ja mając 13 znałem php bardzo dobrze (tamtą wersję) , a to , że masz 12 lat wcale nie oznacza , że mamy CIę traktować inaczej , traktujemy wszystkich na równi winksmiley.jpg
witus
Znales php - a zaloze sie ze photoshopa wogle...

Umiem robic lepsze layouty - ale oskryptowania - niestety nie mimo iż html i css dobrze znam.... blink.gif

moze cos nowego zrobie - ale pewnie wam sie nie spodoba.....

withstupidsmiley.gif
spenalzo
Tak. Ten i następny layout mi sie nie podoba.

Jak masz sie obrażać po każdym krytycznym poście, to użyj linka "Wyloguj" znajdującego sie u gory forum.
Fuzja
Nie mów już nic o oskryptowaniu bo tu teraz oceniamy grafike winksmiley.jpg
Czemu się zakładasz - przegrałbyś , znałem photoshopa na tyle by zrobić trochę lepsze layouty niż Ty, bo grafikiem nie jestem i nie mam takich umiejętności , ale to był inne czasy wtedy Ty byłeś w przedszkolu , biegałeś po pokojach i bawiłeś się z kolegami klockami winksmiley.jpg
Cytat
moze cos nowego zrobie - ale pewnie wam sie nie spodoba.....

To nie webdiary.pl , żeby Cię głaskać smile.gif , to po prostu prawdziwa ocena .
witus
.... gdzie widzisz obraze? poprzez emoty? blink.gif
nospor
Cytat
gdzie widzisz obraze? poprzez emoty
Poprzez Twoje wypowiedzi.

Z racji że wątek znacząco odbiega od tematu (i to na prośbe samego autora) - zamykam.
Dodatkowo autor nie chce by go oceniac, ale by go wychwalac pod niebiosa. NTF
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.