Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [firefox] cache, zapisywanie wyslanych danych?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
AxZx
witam

wlasnie sie wkurzylem po tym jak nie zostala wyslana wiadomosc do innego uzytkownika glupiego serwisu NK po tym jak meczylem sie 20 minut piszac:P
wiedzialem zeby temu dziadostwu nie ufac, ale tak sie rozpedzilem z pisaniem ze nawet nie zwracalem uwagi zeby pisac w notatniku i kopiowac.
kliknalem na wyslij i nic, przekierowalo mnie na skrzynke odbiorcza i tyle. w katalogu wiadomosci wyslane nie ma tej wiadomosci. porazka.

moze firefox zapisuje gdzies to co bylo wyslane?
z inputa daloby sie wyciagnac, ale textarea?

a jak nie firefox to inne narzedzia jakies? tzn czy gdzies to co wyslalem zostalo zapisane?

pozdrawiam
suchy1
watpie, jak piszesz w wordzie dokumen i dasz zmknij - dokument nie jest zapisywany :-) jeden z minusów nk snitch.gif
AxZx
jezeli chodzi o aplikacje po stronie serwera to wiem ze tak jest, chociaz w wordzie masz autozapisywanie co jakis czas, to samo jest w wordpress - tez co jakis czasie automatycznie zapisuje.
ale to chyba nie o to chodzi. mi chodzi o to czy nie ma jakis pluginow do firefoxa ktore zajely by sie tym, czyli co jakis czas zapisywalyby to co ktos wpisuje w formularzach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.