Ponieważ mój poprzedni grafik cierpi ostatnio na nadmiar obowiązków a klienci z kolei pragną mieć jak najwięcej i jak najszybciej, postanowiłem poszukać grafika do współpracy

W związku z tym:
- Poszukuję osoby słownej i terminowej, potrafiącej wprost powiedzieć, że nie jest w stanie dotrzymać terminu, nie bojącej się pytać i wyrażać swoich opinii
- Osoby, która umie robić dobrze grafikę webmasterską - grafika statyczna, ewentualnie symulowane animacje bądź animacje gif, żadnych flashy.
- Osoby, która ma zmysł i potrafi realnie ocenić swoje zdolności.
- Osoby, która będzie mogła podpisać umowę o dzieło lub zlecenie bądź wystawić fakturę, jednocześnie przenosząc wszelkie prawa majątkowe do wykonanej grafiki na mnie
Co oferuję:
- Uczciwe wynagrodzenie określane przed rozpoczęciem realizacji danego projektu
- Wyrozumiałość (każdemu może coś wypaść a ja potrafię to zrozumieć),
- Spokojne wykonywanie zleceń (nie będę co 5 minut pytał się o postępy, no może co 15 minut będę

- Wszelką pomoc merytoryczną, którą jestem w stanie udzielić
- Oraz wsparcie duchowe
Osoby zainteresowane podjęciem poważnej współpracy proszę o kontakt. Preferuję kontakt e-mail. W tytule wiadomości proszę wpisać "Grafik" a w treści napisać co uważa się za stosowne. Proszę o podesłanie przykładowych prac wykonanych samodzielnie wraz z przykładową wyceną niektórych z nich (tak bym od razu był w stanie określić czy stać mnie na współpracę).
Dane firmy:
P. W. Omega-Om Łukasz P. Łuczak
ul. B. Chrobrego 16 / 60
99-300 Kutno
NIP: 7752530572
e-mail: lukasz.luczak@omega-om.pl
telefon: +48 516 125 364
Pozdrawiam wszystkich,
Łukasz Łuczak