Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Temat pracy na obronę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kosmos
Witam
Na koniec studiów podyplomowych jestem zobowiązany wykonać projekt związany z tokiem studiów.
Wybrałem zagadnienie projektu sieci komputerowych.
Z racji że to studia podyplomowe - nie chce przesadzać i pisać projektu który mógłby być nawet na tytuł mgr.
Właśnie dlatego zwracam się do Was (posiadających praktykę projektantów), o pomoc w odnalezieniu odpowiedniego tematu do pracy - takiego aby nie przesadzić, a żeby praca była dobra.
Chciałbym zastosować w niej nie tylko czyste rozstawienie sprzętu czy odpowiednich parametrów, ale również zagadnienia związane z active directory na windows server 2008. (prawa uzytkowników, bezpieczeństwo, obiekty GPO). Myślałem nad projektem sieci np dla placówki bankowej ale nie wiem czy to nie będzie przesada.
Pomożecie questionmark.gif
mike
Cytat(kosmos @ 22.03.2009, 20:31:38 ) *
Na koniec studiów podyplomowych jestem zobowiązany
A kto CI będzie kazał? Nic nie musisz tongue.gif
Po co się przemęcząć.
kosmos
Hehehe biggrin.gif
Muszę muszę smile.gif
michalg
Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś - ale wybierz tematykę, która Cię interesuje i z którą będziesz mógł się lepiej zapoznać dzięki tej pracy. Poświęcisz na to dużo czasu, więc lepiej żebyś z tego coś miał poza bezsensownym klepaniem kolejnych stron tekstu winksmiley.jpg

I traf na dobrego promotora - bo niektórzy potrafią uprzykrzyć życie. Na szczęście wiem to nie z własnym doświadczeń smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.