pozycjoner82
23.04.2009, 21:52:54
Witam,
Chciałbym odradzić współpracę z programistą, który zamieścił już kiedyś na tym forum oferty współpracy.
[cenzura] jest osobą, która nie podchodzi poważnie do swoich obowiązków - olewa zarówno powierzone mu zadania, nie wywiązuje się z nich i jednocześnie traktuje z góry, nadmieniam że oczekuje płatności z góry za wszystkie swoje usługi. Wszelki kontakt z nim jest bezskuteczny ponieważ kompletnie nie poczuwa się w obowiązku do informowania o postępach pracy. Nigdy nie wiadomo jak długo potrwa projekt, który realizuje - jeśli zastanawiacie się nad korzystaniem z jego usług to serdecznie odradzam.
życzliwy pozycjoner82
sowiq
23.04.2009, 22:19:31
Podpisujesz się nickiem i oskarżasz o takie rzeczy osobę podając jej imię i nazwisko? Sorry, ale wali pomówieniem na kilometr.
Jako życzliwi podpisują się boty, które wysyłają mi reklamy testów IQ na GG.
bounty
23.04.2009, 22:52:39
A czy ty nie uważasz się za osobę trochę nie odpowiedzialną podając imię i nazwisko osoby która jak się domyślam odrzuciła ofertę twojej pracy a teraz chcesz się zemścić (ja to tak nazywam) niby "ostrzegając" nas przez nie uczciwym programistą... Coś nie wieżę w tą bajkę ...
kwiateusz
23.04.2009, 22:57:06
Administracja umywa od takich spraw ręce chyba że są dowody na to, na słowo to ja nawet kuzynowi nie uwierze.
Zamykam z czasem zostanie usunięte.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.