Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy lubicie gry online
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
siatkarze
Czy lubicie grać na w gry online na przeglądarkę o tematyce sportowej dołączam ankiete od razu by się przekonać w jaki rodzaj sportu lubicie grać w necie
Spawnm
jeśli ten temat powstał bo piszesz gre ... to zrób coś ala blood bowl smile.gif
też sport winksmiley.jpg
Moli
Ja lubie grać w gierki flashowe smile.gif W takie przeglądarkowe raczej nie. W plemiona troche kiedyś grałem, ale znudziło mi się smile.gif
Shadowsword
Nie lubię grać przez przeglądarkę, a jak już w coś gram to albo jakiś Tower Defance albo jakaś gra muzyczna (oba gatunki we flashu). Jeżeli chcesz podbić internet nowym menagerem piłkarskim to spróbuj coś nowego... Może nie przez przeglądarkę a klienta .exe ;D?
Moli
Cytat
Może nie przez przeglądarkę a klienta .exe ;D?

A użytkownicy linuxa to co ? biggrin.gif Nie każdemu chce się w jakieś wine itp. bawić.
Speedy
Lubię grać w piłkę nożną, ale bez przeglądarki i za pomocą normalnej piłki winksmiley.jpg. Jeśli już mam grać na komputerze, to wolę stary, dobry oldschool typu quake (quakelive.com) lub ewentualnie coś innego, co by poszło w moim komputerze (najnowsze tytuły odpadają).
SHiP
Ja gram ostatnio w Contre bo znalazłem emulator pegasusa online. Gierki flashowe również są fajne(logiczne i te z serii "budowanie wiezyczek obronnych") winksmiley.jpg

Ze sportu gram w tenisa stołowego ale nie na komputerze winksmiley.jpg.
rzymek01
ja gram online tylko w szkole bo nic konkretniejszego się nie da zrobić tongue.gif

polecam wszystkim ściągnięcie emulatora do commodore 64 i zagranie w gwiezdnego kupca aaevil.gif
Jabol
nie.
nasty
Gram w Visual Studio, SQL-a, gadu-gadu i irca ;-)
chlebik
Nie bardzo mysle jest frajda z grania w tego typu gierki na necie, grafa nie ta, grywalnosc moze i jest, ale to jednak nie to. Zas w gierek online to ja gram w MUDy, ale ja oldskul jestem.
artur_dziocha
Heh.
A grał ktoś w BLOXORZ tongue.gif
Spawnm
fajne biggrin.gif
brono32
ZMODEROWANO sa super. sporo fajnych guer znajdziecie na ZMODEROWANO

--
Świeżo zarejestrowany i od razu spamuje. Moderka na tydzień.

~erix
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.