Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: e-marketing, jakiś szwindelek?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MrPey
Temat był za długi, więc wkleiłem jego treść do docs.google.pl

uwaga, hardkorowo długi...

[zmoderowano]
Moli
Haha biggrin.gif Myśle że jesteś na dobrej drodze do pierwszego miliona smile.gif
MrPey
Cytat(Moli @ 23.05.2009, 09:54:33 ) *
Haha biggrin.gif Myśle że jesteś na dobrej drodze do pierwszego miliona smile.gif

główka boli?
Moli
Nie, ale jeśli wierzysz w takie coś i jeszcze umieszczasz to na forum, licząc ze ktoś powie ze to super sposób na łatwy zarobek to może z Twoją główką jest coś nie tak smile.gif

ps. Oczywiście nie chciałem i nie chce Cie obrazić, jeśli coś cie wkurzyło to sorka smile.gif Tylko spotkałem się już wiele razy z czymś takim i strasznie dziwi mnie głupota ludzi którzy w takie głupoty wierzą. I nie mówię tak bez żadnych dowodów, moja bliska rodzina kiedyś probowała tak zarabiać, więc wiem co mówie smile.gif
sowiq
To super sposób na łatwy zarobek.

Oczywiście żart winksmiley.jpg Takich ogłoszeń jest pełno w necie. A to świadczy tylko o jednym - jest wystarczająco dużo nieodpowiedzialnych* ludzi, na których nieodpowiedzialności* można łatwo zarobić.

* zamienić na odpowiadające słowo, np. naiwność.
batman
Nie jest to nic innego jak żerowanie na ludziach oraz przy okazji spam.
Zamykam, a link usuwam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.